fbpx
Uutiset

Vanajaveden kurssit täyttyvät vilkkaasti

Ilmoittautuminen Vanajaveden Opiston (VOPI) liikunnan ja tanssin kursseille alkoi vilkkaana tiistaina. Ensimmäisen tunnin aikana ilmoittautui kaikkiaan 3574 kurssilaista. Jo ensimmäisen minuutin aikana tuli 1100 ilmoittautumista.

Verkatehtaalla järjestettävä keskitason pilates -kurssi oli täynnä 17 sekunnissa. Myös muun muassa Turengissa ja Luolajalla järjestettävät pilates -kurssit täyttyivät alle minuutissa.

VOPIn rehtori Outi Itäluoma on sekä iloinen että harmistunut luvuista:

– Ihmisten nopeus ja aktiivisuus kielivät siitä, että palvelulle on kysyntää; kursseja on odotettu ja ne ovat tärkeitä asukkaille. On silti ikävää, että resurssit eivät riitä kaiken kysynnän tyydyttämiseen, Itäluoma harmittelee.

Ilmoittautuminen kaikille kursseille on mahdollista keskiviikosta klo 17 alkaen.

Kurssien järjestämisestä päätetään viikkoa ennen niiden alkua, joten ilmoittautuminen kannattaa tehdä ajoissa. Ensimmäiset kurssit alkavat jo elokuun lopussa.

VOPIn kurssivalikoima laajeni viime kesänä, kun Sirkuskoulu siirtyi Kulttuuritukku ry:ltä Vanajaveden Opiston hallinnoimaksi. Vapaiden paikkojen vähäisyys on aiheuttanut pahaa mieltä uusissa ilmoittautujissa.

– Vanajaveden Opiston lapsille sopivilla liikunta- ja tanssikursseilla on kuitenkin edelleen vapaita paikkoja. Nämäkin kurssit ovat hyödyksi tulevalle sirkusharrastukselle, Itäluoma vinkkaa.

Netissä ilmoittautuminen jatkuu koko ajan osoitteessa vop.fi, ja puhelimitse VOPin toimiston aukioloaikoina. (HäSa)

Menot