Uutiset

Vanajaveden Vesikoilla …hyvä kauden avaus

Vanajaveden Vesikkojen nuoret melojat menestyivät hyvin viikonvaihteessa Tampereella melotussa Häme-regatassa. Kesän ensimmäinen kilpailutapahtuma kokosi Tampereelle eri sarjojen kärkimelojat.

Kajakkikaksikoissa Vesikot nappasi peräti viisi mitalia poikien 14-vuotiaiden sarjassa. Kultaa meloivat 500 metrillä Sakke Mattila ja Otto Sivula ja 200 metrillä Mattila ja Jaakko Hippeläinen. Hopeaa saivat puolestaan 1000 metrillä Sivula ja Anton Happonen, ja samalla matkalla pronssille ylsivät Aaron Happonen ja Hippeläinen. Lisäksi pari Aaron Happonen ja Sivula saavutti pronssia 200 metrillä.

Poikien kajakkiyksiköissä 12-vuotiaiden sarjassa Aaron Happonen meloi pronssia sekä 200 että 2500 metrillä. 14-vuotiaiden sarjassa Otto Sivula saavutti hopeaa 500 metrillä ja pronssia 200 metrin ja 2500 metrin matkoilla.

Sakke Mattila meloi kaksi vuotta vanhempien eli 16-vuotiaitten sarjassa pronssia sekä 200 että 500 metrillä. Pitkillä matkoilla, 1000 metrillä ja 5000 metrillä, Mattila antoi melkoisen näytön sijoittumalla molemmilla matkoilla hopealle.

Vesikot on nousemassa kovaa vauhtia seurapisteissä nuorten sarjojen Suomen kärkeen. Seuran ponteva nuorisotyö sai kehuja myös Tampereella.

– Nuori ryhmämme onnistui hienosti viikonvaihteessa. Jokaiselle melojalle ripustettiin mitali tai useampikin kaulaan ja saimme iloita monesta uudesta ennätyksestä. Viikonloppu oli myös ensimmäinen karsintakilpailu nuorten 16-vuotiaiden PM-kilpailuihin, kertoi Vesikkojen valmentaja Jenni Walinen. (HäSa)

Asiasanat