Uutiset

Vankilapaossa ollut mies jäi kiinni takaa-ajon jälkeen Hämeenlinnassa

Hämeenlinnan poliisi sai maanantai-iltana kiinni vankilasta paossa olleen 35-vuotiaan hämeenlinnalaismiehen.

Takaa-ajovyyhti sai alkunsa kello yhdeksän aikaan kun Hämeenlinnassa Toivontiellä poliisipartiota vastaan tuli Saab 900 -merkkinen henkilöauto. Poliisi tunnisti auton kuljettajan vanhaksi tutukseen ja päätti tarkastaa ajoneuvon.

Poliisiauton kääntyessä Saabin perään, auton kuljettaja kiihdytti karkuun. Myllymäessä ja Kaurialassa auton nopeus nousi 80 kilometriin tunnissa. Poltinahontiellä moottoriradan kohdalla autolla oli jo vauhtia 130 kilometriä tunnissa, alueella on 50 kilometrin tuntinopeusrajoitus.

Vuorenharjun- ja Vuorentaantien risteyksessä pakenija oli ajaa polkupyöräilijän päälle. Poliisi pyytääkin, että pyöräilijä ottaisi yhteyttä.

Tölkkimäentiellä pakenija pysähtyi ja kaksi kyydissä ollutta matkustajaa hyppäsi pois autosta. Toinen poliisipartio otti kiinni autosta poistuneet hämeenlinnalaisen 22-vuotiaan naisen ja 35-vuotiaan miehen. Mies oli karussa vankilasta.

Saab löytyi myöhemmin Ojoisilta Metsontieltä, kuljettaja oli ehtinyt jo poistua paikalta. Poliisi otti tiistaiaamuna kuljettajaksi epäillyn 23-vuotiaan hämeenlinnalaismiehen kiinni asunnostaan. Miehellä ei ole ajokorttia.

Kaikki epäillyt ovat pidätettyinä Hämeenlinnan poliisilaitoksella. Saabia epäillään anastetuksi. (HäSa)

Päivän lehti

28.11.2020

Fingerpori

comic