Uutiset

Väriä ja makua tomaatista ja paprikoista

Tämä salaatti vaatii näpertelyä, mutta on paitsi hauskan näköinen myös maukas.

Erityisen hyvin se käy grilliruokien kaveriksi.

Käytä salaattiin vain kunnolla kypsiä tomaatteja, sillä niiden maku salaatissa on oleellinen.

Tulisuutta voi säädellä chilin määrällä ja vahvuudella. Tomaattikuutioista kannattaa poistaa sisus ja kuutioita voi hetken valuttaa ennen salaattiin sekoittamista.

Tomaatti-paprikasalaatti

(4 hengelle)

4 kypsää tomaattia
1 sipuli
1 punainen paprika
1 vihreä paprika
1 punainen chili
2 tl punaviinietikkaa
1 rkl ruokosokeria
2 rkl oliiviöljyä
½ sitruunan mehu
suolaa
mustapippuria
tuoretta persiljaa

Pilko tomaatit, kuori ja pilko sipuli.

Poista paprikoista siemenet ja pilko nekin pieneksi.

Laita kasvikset kulhoon ja lisää joukkoon punaviinietikka, ruokosokeri, oliiviöljy ja sitruunan mehu. Mausta ja sekoita.

Ennen tarjoilua pilko persilja ja lisää salaatin joukkoon.