Uutiset

Vegasin Haula ei sääli tilannetta: "Nyt vain kotiin ja kaivetaan voitto"

Washington
05.06.2018, 08:40

Urheilu-uutiset

Erik Haulan Las Vegasin uskomaton tulokaskausi NHL-jääkiekkoliigassa on lähellä päätöstään. Washington kukisti Stanley Cupin neljännessä loppuottelussa kotonaan Vegasin maalein 6-2, ja on voiton päässä ensimmäisestä NHL-mestaruudestaan.
Haula sai ottelun alkuvaiheissa kiekon tolppaan, mutta avauserän viimeisellä kymmenminuuttisella Golden Knightsin ilta romahti: T.J. Oshie, Tom Wilson ja Devante Smith-Pelly veivät Capitalsin 3-0-johtoon eikä vierasjoukkue enää toipunut voittotaistoon.
– Meillä oli hyvä ilme, alku oli ihan loistava mielestäni. Kaksi tolppaa, minulla ja (James) Nealilla, ja sitten yks kaks 3-0 ekan erän jälkeen, Haula päivitteli.
– Ei ollut ihan sitä mitä haettiin, ja ei varmasti näyttänyt ihan siltä myöskään katsomoon. Mutta ei voi sääliä itseä. Nyt vain kotiin ja kaivetaan voitto ja siitä eteenpäin. Kopissa (pelin jälkeen) puhuttiin, että meidän on pakko tulla tänne takaisin, me ei helpolla luovuteta.
Mestaruus on ensimmäistä kertaa katkolla perjantain vastaisena yönä Vegasin kotijäällä pelattavassa viidennessä pelissä. Capitals-kapteeni Alex Ovetshkin tietää, että vaikeaa tulee.
– Yksi voitto vielä. Se on se vaikein, jo lähellä upean uransa ensimmäistä Stanley Cupia oleva venäläissuuruus muistutti NHL:n nettisivuilla.

https://www.nhl.com/news/vegas-golden-knights-washington-capitals-game-4-recap/c-298927150?tid=297173160

STT

Kuvat:

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi

Päivän lehti

24.10.2020

Fingerpori

comic