Uutiset

Venäjän meikkaajat tekivät yllätysiskun

Venäläisen tv-kanava NTV:n maanantaisen uutislähetyksen katsojat saivat nähdäkseen vallan merkillisen näyn. Kesken kaiken kahden uutistenlukijan kimppuun rynnisti kaksi maskeeraajaa, jotka alkoivat heti sutia uutisankkureiden naamavärkkejä tv-lähetyksen edellyttämään kuntoon.

Uutisia lukeneet mies ja nainen olivat parhaillaan kertomassa tärkeää sisäpoliittista uutista, kun maskeerausnaiset ilmestyivät ruutuun ja alkoivat sutia puuteria miespuolisen uutisankkurin naamaan.

Uutisankkurit tekivät kaikkensa tehdäkseen maskikaksikolle selväksi, että he ovat nyt kaikki suorassa uutislähetyksessä.

– Olemme suorassa lähetyksessä, olemme suorassa lähetyksessä, naispuolinen ankkuri höpisi meikkaajille jotenkin sekavasti hymyillen.

Miesankkuri oli jo tässä vaiheessa menettänyt uskonsa tilanteen päättymiseen onnellisesti. Hän vain tuijotti välinpitämättömänä kameraan samalla kun kampa liikkui hänen hiuksissaan edestakaisin. Venäläisillä tv-katsojilla oli luultavasti paljon hauskempaa kuin uutisankkureilla.

Floridan hampurilainen maksaa 100 euroa

Sadalla eurolla saisi tavallisesta hampurilaisravintolasta täytetyn sämpylän poikineen, mutta floridalaisesta luksusravintolasta sillä saa vain yhden burgerin.

Tiistaina myyntiin tullut hieman yli puoli kiloa painava hampurilainen sai jo samana päivänä ensimmäiset ihailijansa.

– Tämä on taivaallista, kehuu myös ravintolan omistava Marc Sherry halkaisijaltaan 14-senttistä ja paksuudeltaan kuusisenttistä uutuustuotetta.

– Meidän ravintolallamme ei koskaan tätä ennen ole ollut ruokalistalla hampurilaista, joten päätimme tarjota jotain todella erikoista, Sherry lisää.

Arvohampurilaiseen laitetaan niin japanilaista, argentiinalaista kuin amerikkalaistakin lihaa. Sämpylän väliin tulee lisäksi muun muassa sieniä ja tomaattia.

STT

Päivän lehti

14.7.2020