Uutiset

Venäläispoliisi juuttui autoon

Mahdollista sakkolappua pelästynyt venäläinen autoilija veivasi paniikissa autonsa ikkunan kiinni sillä seurauksella, että sakkolapulla uhkaillut poliisi jäi kädestään kiinni autoon. Tämän jälkeen kuski yritti kaasutella tiehensä ikkunassa roikkuva poliisi matkaseuranaan.

Poliisin onneksi BMW ehti edetä vain viisi metriä, kun eteen singahtanut poliisiauto keskeytti sen pakoyrityksen.

– Tutkimme tapausta rikoksena, virkavallan väkivaltaisena vastustamisena. Loukkaantuminen ei ollut vakava, mutta välikohtauksessa mukana ollut poliisi on edelleen sairauslomalla, liikennepoliisin tiedottaja kertoo.

Virkavallan väkivaltaisesta vastustamisesta epäiltynä oleva autoileva liikemies väittää poliisien puhuvan omiaan. Hän näkee hyvissä väleissä poliisitoimen kanssa olevan kilpailijansa järjestäneen koko jutun.

Ronaldo pesi Ronaldinhon huutokaupassa

Jalkapallon MM-kisoihin Sveitsissä valmistautuvan Brasilian maajoukkueen hotellivisiitti poiki iloisen huutokaupan. Huudettavana oli vuorokausi huoneessa, jossa esimerkiksi tähtipelaajat Ronaldo tai Ronaldinho ovat juuri yöpyneet.

Eniten huutajia kiinnosti Ronaldon huone. Sen huutanut pääsee yöksi Ronaldon huoneeseen maksamalla 645 euroa. Ronaldinhon huoneeseen pääsee yöksi 545 eurolla. Myös vuorokausi Kakan, Adrianon tai Roberto Carlosin hotellihuoneessa oli huutokaupattavana.

– Ronaldon voitto oli minulle yllätys, Park Hotel Weggisin apulaisjohtaja Philipp Musshafen sanoo.

Onnelliset huutajat pääsevät pelaajasuuruuksien huoneisiin yöpymään 3. kesäkuuta – vain pari tuntia sen jälkeen, kun Brasilian pelaajat ovat lähteneet hotellista.

Kolhuja 25:lle brittien juustonvierityskisassa

Juustonvieritys on kovaa puuhaa. Yhteensä 25 ihmistä loukkaantui brittien vuotuisessa juustonvierityksen kilpailussa.

Sangen kummallinen kisa käydään Länsi-Englannin Brockworthissa. Kun osallistujat vierittävät jättimäisiä juustonpaloja alas jyrkkää rinnettä, on arvattavissa, että ainakin nilkkoja nyrjähtelee.

Pyörän muotoon leikattuja juustojööttejä juoksutetaan alas noin 200 metriä korkealta Cooperin kukkulalta.

Tapahtuman hurjasta luonteesta kertoo se, että loukkaantuneista 12 oli nyt katsojia, jotka jäivät juoksijoiden tai juustopyörien alle. Vammoja saaneista kaksi joutui sairaalahoitoon.

Brockworthin outoa juustokisaa on mitelty jo vuosisatojen ajan.

STT

Mainos