fbpx
Uutiset

Verenpainetta pikapesusta

Ostin viikonloppuna tiketin CM-harjattomaan pikapesuun. Kaikkea jonotusta rakastavana olin tehnyt sotasuunnitelman valmiiksi. Menen pesuun vasta kauppojen sulkemisen jälkeen, jolloin pesujonoa ei pitäisi olla. Perjantaina klo 21.05 ajattelin iskeä, jippii, vain yksi auto pesussa ja sekin oli jo sisällä, siispä helppo nakki tiedossa.

Naputtelin koodin koneeseen ja laite pyysi kohteliaasti odottamaan vuoroani.

Kämmenet hikosivat, sillä vihdoinkin vaimokkeen liikaama silmäteräni saisi kiiltävän pinnan. Kun edellinen auto lähti pesusta ulos, odottelin, eikä mitään tapahtunut, ei ovet auenneet. Naputtelin koodin uudestaan, ei mitään, painoin kutsunappia, ei mitään. Verenpaine kohosi, voihan viineri sentään. Hukkareissu.

Olin ajanut varta vasten 11 km pesuun ja nyt toinen mokoma takas.

Lauantaina soitin aiheesta ja minut yhdistettiin vartijan juttusille, hänelle selostin

tarinani. Minun olisi kuulemma pitänyt ottaa heti perjantaina yhteyttä, mutta pesupaikan ulkopuolella ei ole mitään numeroa mihin soittaa, sisältä kyllä numero löytyy. No vartija lupasi hyvityksen, kunhan selittäisin asian CM-neuvontaan.

Tein töitä käskettynä ja taas ajelin selvittämään asiaa, neuvonnassa ei ollut mitään tietoa asiasta, kysyivät vartijalta, ilmeisesti ei samalta kenen kanssa juttelin, sillä asia oli hänelle aivan uusi. Verenpaine kohosi, koin olevani rikollinen, kun penäsin oikeuksiani. No lopulta sain uuden pesulapun veloituksetta, mutta en mitään hyvitystä turhista ajeluistani, olisin ollut tyytyväinen yhteen ylimääräiseen pesuun, mutta ei.

Nielin kiukkuni ja päätin tulla taas illalla kaupan sulkemisen jälkeen, sillä päivällä jonoa taas riitti. No uusi isku illalla, pesukone oli epäkunnossa. Hukkareissu.

Sama sunnuntaina.

Vihdoin maanantaina 28.2.2005 pääsin toteuttaan itseäni ja sain autoni kiiltäväksi. Mutta kaikkien näiden epäonnistumisten jälkeen suussa karvasteli. CM harjaton pikapesu menetti yhden uskollisen asiakkaan, lopullisesti.

Pettynyt Lahtinen -64

Hattula

Menot