Uutiset

Veristä joulua!

Newyorkilaispariskunta Joel Krupnik ja Mildred Castellanos on virittänyt asuntonsa eteen kaikkien aikojen jouluspektaakkelin.
Henkeäsalpaavassa asetelmassa ihmisen kokoinen joulupukki pitää kädessään veistä. Pukin vieressä jököttää joulukuusi, jossa roikkuu lukuisia teurastettuja Barbie-nukkeja. Osittain puun varjoon jää poro, joko näyttäisi innokkaasti rouskuttavan nuken päätä.

Joel Krupnik on sanomalehti New York Postin vaatimuksesta joutunut jo selittämään syitä merkillisen jouluasetelman pystyttämiseen. Suurin syistä on kuulemma joulun kaupallistuminen.

– Joulun alkuperä on uskonnollinen. Joulu on mukana Raamatussa, mutta joulupukkia sieltä ei löydy. Pukki ei kuulu meidän uskontoomme, Krupnik tilittää.

Jouluteurastus on herättänyt ohikulkijoissa lievää suurempaa hämmennystä.

– Sairasta, sairasta ja vielä kerran sairasta. Minkälaisessa maailmassa me oikein elämme, 81-vuotias Peter Nardoza ihmettelee.

Toinen ohikulkija puolestaan oletti, että asetelman pystyttäjälle on täytynyt joskus joulun aikana tapahtua jotakin todella ikävää. Muutamakin murhapukin nähnyt pelkää asetelman olevan pikkulapsille liian rankkaa nähtävää.

Osa ohikulkijoista on toki pitänyt murha-asetelmaa pelkästään ilahduttava. Brooklynilainen muusikko Walter Garofalo on yksi lahtaripukkiin ja teurastettuihin nukkeihin ihastuneista.

– Antaisivatkohan he minun laittaa valokuvan jouluasetelmastaan meidän seuraavan levymme kanteen? Asetelma on mielestäni täydellinen, Garofalo hihkuu.

STT

Saksalaistyttö haastoi äitinsä oikeuteen

Saksalaistyttö suuttui äidilleen niin verisesti, että haastoi tämän oikeuteen. Äiti oli omia aikojaan luovuttanut tytön koiran pentuineen sekä kaksi marsua eläinsuojelukeskuksen haltuun.

Tytön, 19, koira oli synnyttänyt hiljattain. Pentujen tulo huusholliin sai tytön äidin raivon valtaan. Äitinsä julmistumista kavahtanut tyttö lukitsi eläimet huoneeseensa, mutta palattuaan viikon päästä tyttö huomasi eläinten kadonneen.

Äiti, 45, allekirjoitti eläinsuojelukeskuksen kanssa erikseen sopimuksen. Siinä seisoo, että eläimiä ei missään tapauksessa saa antaa takaisin lähtökotiinsa.

Poliisi on ilmoittanut sekä tutkivansa asiaa että toimivansa välittäjänä tytön ja äidin välisessä kiistassa.

STT

Ennustajaeukko huijasi saksalaisnaisen rahat

Northeimin kaupungissa asuva saksalaisnainen maksoi noin 5 000 euroa manaushoidosta päästäkseen eroon häntä riivaavista pahoista hengistä. Pahojen henkien läsnäolosta kertoi naiselle 17-vuotias jugoslavialainen ennustajaeukko.

Ennustajan pakeille hakeutunut nainen, 44, sai kuulla jugoslavialaiselta pahojen henkien karkottamisen vaativan pikaista ja jokseenkin arvokastakin hoitoa.

Nainen kutsui jugoslavialaisen jo seuraavaksi päiväksi kotiinsa antamaan tarvittavaa apua. Parantajan vaatiman yli 5 000 euron palkkion nainen sai haalittua kasaan käteisvaroistaan ja koruistaan.

Hoidon aikana nainen sai kuulla huonoja uutisia. Hänen kimpussaan on sellainen lauma ilkeitä ja pahoja henkiä, että hoitokertoja tarvitaan useampia. Tätä nainen ei enää halunnut uskoa, vaan otti yhteyttä poliisiin.

Ennustaminen ja parantaminen loppui jugoslavialaiselta siihen paikkaan, poliisi kun meni ja pidätti 17-vuotiaan ennustajan ja ihmeparantajan yhdistelmän. Korut ja rahat on jo palautettu naiselle takaisin.

STT

Päivän lehti

25.10.2020

Fingerpori

comic