Uutiset

Verkatehdas täynnä elämää vappupäivänä

Toista kertaa järjestettävä koko perheen keväinen Verkatehtaan Vappu nivoo yhteen basaaritunnelmaa ja erilaista ohjelmaa vappupäivänä 1. toukokuuta.

Hämeenlinnan Verkatehtaan sisäpihaa värittää kello 11-17 katumaalausten lisäksi kaikenkarvainen markkinaväki. Toriostoksia voi tehdä katusoittajien musisoidessa. Alueelta löytyy käsityöläisiä tuotteineen, levykauppias, vanhoja kirjoja, kehitysmaakauppaa ja järjestöpöytiä. Lisäksi on taontanäytöksiä, lapsille liituja kadun värittämiseen ja piirtelyyn sekä toivomusseinä.

Koko perheen ja kaupunkilaisten yhteisen ilmaistapahtuman järjestävät Hämeenlinnan elävän musiikin yhdistys Ämy ja Suisto-klubi. Mukana on tänä vuonna myös Verkatehdas, joka yhdessä Hämeen Sanomien kanssa järjestää Vanaja-salissa kaksi lasten konserttia, joissa esiintyvät Lastenmusiikkiorkesteri Loiskis ja Taikuri Luttinen. Etupihalla on lisäksi pelastuslaitoksen toimintarasteja.

Suisto-klubi järjestää anniskelualueen sisäpihalla, jossa on myös mahdollisuus vappubrunssiin. Vappulounasta voi nauttia ravintola Isossa Huvilassa. Bio Rexissäkin ollaan juhlatuulella, siellä on voimassa Vitosen Vappu.

Vapunpäivän jatkot juhlitaan Suisto-klubilla, jossa esiintyy on 8-henkinen, brasilialaista fórro-musiikkia soittava kotimainen orkesteri Banda Madrugada. Liput ovat myynnissä Tiketissä. Bändi aloittaa noin kello 23. (HäSa)

Päivän lehti

30.5.2020