Uutiset

Tervetuloa uuteen Hameensanomat.fi-palveluun!

Hämeen Sanomien verkkopalvelu Hameensanomat.fi on uudistettu.
Uudistuksessa Hameensanomat.fi sai uuden raikkaan ulkoasun ja teknisessä mielessä isoin muutos oli verkkopalvelun alustan vaihdos.

Jatkossakin tilaaja-asiakkaat saavat käyttöönsä kaiken digitaalisen sisällön, myös verkkopalvelun avainjutut. Avain-jutusta voi tehdä itselleen 2 viikon näytenumerotilauksen, jos vaikka epäröi tilauksen tekoa.

Verkkopalvelun uudistus vaikutti siihen, että digitilaaja, jolla on jo tunnukset verkkopalveluun, joutuu kirjautumaan Hameensanomat.fihin uudelleen, vaikka olisi aiemmin tallettanut omat tunnuksensa selaimen muistiin.

Sisäänkirjautuminen tapahtuu samoilla vanhoilla käyttäjätunnuksella ja salasanalla kuin tähänkin asti. Uusia tunnuksia ei siis tarvitse luoda, vain sisäänkirjautuminen pitää tehdä uudelleen.

Sisäänkirjautuminen tapahtuu tietokoneella klikkaamalla sinisestä päävalikosta KIRJAUDU-sanaa:

Sen jälkeen syötät oman käyttäjätunnuksesi, joka on aina sähköpostiosoite ja oman salasanasi. Sen jälkeen klikkaat sinistä Kirjaudu-painiketta.

Mobiililaitteen selaimessa sisäänkirjautuminen löytyy Hämeen Sanomat -logon vasemmalta puolelta avautuvasta päävalikosta. Päävalikko aukeaa ikonista, jossa on kolme viivaa allekkain:

Jos olet unohtanut salasanasi, pääset luomaan itsellesi uuden suoraan tästä Unohtuiko salasanasi? -linkin kautta tai klikkaamalla kirjautumislaatikosta löytyvää Unohtuiko salasanasi -linkkiä:

Tämän jälkeen sähköpostiisi lähetetään viesti, joka avulla uuden salasanan luonti onnistuu.

Voit myös lähettää sähköpostia Hämeen Sanomien tilaajapalveluun  tilaukset@hameensanomat.fi.

 

Päivän lehti

25.10.2020

Fingerpori

comic