fbpx
Uutiset

Verkottumisen puolesta

Viitaten Yritysasiamies Ari Räsäsen mielipiteeseen HäSa 11.2.2006 ja aikaisempaan Katleena Kortesuon palautteeseen haluan jatkaa “sukukokouksen ” puolesta puhumista.

Yhdyn täysin Ari Räsäsen mielipiteeseen yrittäjätapaamisten tarpeellisuudesta Hämeenlinnassa.

Erityisesti uusille, vasta aloittaneille yrittäjille on erityisen tärkeää tutustua ja verkottua omalla kotikentällä, jotta mahdollistuisi ajatusten jakaminen ja mielipiteiden kysyminen joltakin toiselta.

Monesti yrittäjä on täysin yksin omassa liikkeessään tai liiketoiminnassaan eikä hänellä ole mahdollisuutta kysyä apua esimerkiksi ilmoitusten tai oman liikkeensä markkinoinnin suhteen. Täten katsoisin, että kaikkia niitä keinoja, joilla voidaan lisätä yhdessä tekemistä,verkottumista yrittäjien kesken , samaan suuntaan soutamista, tulisi tukea.

Yrittäjäristeily on uusi, erilainen tilaisuus tähän. Itse koen yrittäjänä, että on erityisen mieluisaa, kun jokin muu miettii kaiken puolesta – ja itseltä riittää mukaan meneminen.

Osallistuminen on kuitenkin kaikilta yrittäjiltä täysin vapaaehtoista – mutta toivoisin, että me yrittäjät suhtautuisimme tähän ainutlaatuisena mahdollisuutena olla “osana yrittäjäsukua” – tavata serkkuja, pikkuserkkuja jne.

Tämä lienee ajatuksena, kun puhumme “sukukokouksesta”. Ajatus on mieltä kutkuttava, kuinka paljon verkottumista on mahdollista saavuttaa vastaavassa kokoontumisessa – mutta varmasti se on enemmän kuin ilman kokoontumista.

Ei ole suuri onnettomuus, jos kokoontuminen ei saisi aikaan valtavaa verkottumisen alkamista – mutta onnetonta olisi olla kokeilematta.

Suhtautukaamme tähän siis positiivisuudella – olkoon tämä yksi tilaisuus meille löytää lisää kumppaneita, joita me kaikki yrittäjät tarvitsemme.

Jaana Paavilainen

yrittäjä

Hämeenlinna

Menot