Uutiset

Verorekka saapuu Hämeenlinnan torille

Verohallinnon Verorekka kiertää Suomea huhtikuussa. Rekassa verohallintolaiset auttavat täydentämään veroilmoituksen verkossa ja vastaavat verkkopalvelua sekä veroilmoitusta koskeviin kysymyksiin. 
 
Verorekka pysähtyy keskiviikkona 15.4. päiväksi Hämeenlinnan torille. Veroilmoitusasioihin ohjausta ja vastauksia on saatavilla kello 11–19. 
 
Rekassa voi Veroilmoitus verkossa -palvelun lisäksi tutustua vaikkapa muihin Verohallinnon sähköisiin palveluihin tai uuteen chattiin. Lapsille on luvassa värityskilpailu.
 
Verorekkakiertueen tavoitteena on rohkaista asiakkaita sähköisen palvelun käyttöön. Rekan henkilökunnan kanssa voi käydä Veroilmoitus verkossa -palvelua yhdessä läpi. He vastaavat myös mielellään sekä palvelua että veroilmoituksia koskeviin kysymyksiin. 
 
– Verorekkakiertue starttaa nyt ensimmäistä kertaa, ja odotukset ovat korkealla, kertoo viestintäpäällikkö Pirjo Korvola.
 
– Haluamme tehdä veroasioiden hoitamisesta mahdollisimman helppoa ja tarjota apua siellä, missä ihmiset muutenkin liikkuvat. Tämä on hyvä tilaisuus käydä kysymässä, jos joku asia veroilmoituksen täydentämisessä verkossa mietityttää. 
 
Rekkaan kannattaa ottaa omat pankkitunnukset mukaan. Verorekka tarjoaa tukea erityisesti sähköiseen ilmoittamiseen, joten paperisia veroilmoituksia sinne ei voi palauttaa. 
 
Muut kiertuepaikkakunnat ja -ajat löytyvät netistä vero.fistä. Kuvia ja tunnelmia kiertueelta voi katsoa ja lisätä Verohallinnon Facebook-sivuilla tai Twitterissä hashtagilla #verorekka. HÄSA
 

Päivän lehti

9.4.2020