Uutiset

Vesikot paras… nuorisocupissa

Vanajaveden Vesikoiden nuoret ratamelojat voittivat kesän 2014 nuorisocupin kokonaiskilpailun. Toiseksi sijoittui Kangasalan Melojat ja kolmanneksi Melamajavat Porista. Kokonaiskilpailun voitto on Vanajaveden Vesikoiden ensimmäinen. Menestyksen takana on ahkera ja laadukas harjoittelu. Seura on myös saanut mukavasti lisää aktiivisia nuoria melomaan ja kisaamaan.

Viikonloppuna melottiin Kangasalla neljästä osakilpailusta viimeinen. Miehistömatkoilla Vesikoille tuli menestystä tuli roppakaupalla.

16-vuotiaiden poikien 1000 metrin matkalla miehistö Sakke Mattila–Otto Sivula–Vikki Mattila–Jaakko Hippeläinen voitti kultaa ja 500 metrin matkalla Otto Sivula–Vikki Mattila–Kalle Hippeläinen–Samu Laine meloi hopealle. 16-vuotiaiden poikien 500 metrin kaksikossa Vesikot vei kaksoisvoiton. Jaakko Hippeläisen ja Vikki Mattilan meloivat ykköseksi kultaa ja Sakke Mattila ja Otto Sivula kakkoseksi. 14-vuotiaissa Anton Happonen ja Samu Laine meloivat toiseksi. Lisäksi nuorisoviestissä (3×200 m) joukkue Otto Sivula–Aada Vainikka–Vikki Mattila sijoittui toiseksi.

Henkilökohtaisilla matkoilla Sakke Mattila ja Otto Sivula ottivat 14-vuotiaiden poikien 200 metrin matkalla kaksoisvoiton, samoin 2500 metrin matkalla Otto Sivula ja Jaakko Hippeläinen. Henkilökohtaisiin mitaleihin Kangasalla ylsivät lisäksi Aada Vainikka ja Vikki Mattila.

Sakke Mattila, Vikki Mattila, Otto Sivula, Aaron Happonen ja Aada Vainikka palkittiin kesän päätteeksi henkilökohtaisilla mitalisijoilla nuorisocupissa. (HäSa)

Asiasanat

Päivän lehti

27.10.2020

Fingerpori

comic