Uutiset

Vihreät yhtenäisiä - valtuustoryhmä tukee Ojansuuta

Hämeenlinnan vihreä valtuustoryhmä on Kirsi Ojansuun kanssa samaa mieltä Verkatehdas-hankkeen ympäriltä esiin nousseista kysymyksistä.

Olemme kaikkien suurten EU-projektien ja rakennushankkeiden yhteydessä korostaneet sitä, että niiden rakennuttamis- ja suunnitteluprosessin tulee olla huolellisesti ja avoimesti suunniteltu ja toteutettu. Verkatehtaan kohdalla ei ole mitään syytä poiketa tästä periaatteesta.

Poliittisen prosessin avoimuus ja läpinäkyvyys on meille vihreille tärkeä perusarvo. Mielestämme meneillään olevista kunnallispolitiikan kysymyksistä tulee saada keskustella, myös silloin kun toimittaja niistä kysyy. Myös kritiikkiä pitää saada esittää.

Hämeenlinnan vihreät ovat koko toimintansa ajan pyrkineet edesauttamaan avointa ja laajaa kansalaiskeskustelua vaikeistakin asioista. Näin toimintatapoja voidaan kehittää ja kokemuksista oppia.

Vihreät eivät vastusta Verkatehdashanketta. Päinvastoin tuemme sen toimintaa, olemmehan varanneet Kulttuuritukun puoluekokouksemme käyttöön toukokuussa.

On syytä pitää mielessä, että nyt käyty keskustelu koskee ainoastaan hankkeen valvontaa ja ohjausryhmän toimintaa. Näissä on mielestämme parantamisen varaa.

Vihreä valtuustoryhmä

Hämeenlinna

Päivän lehti

26.11.2020

Fingerpori

comic