fbpx
Uutiset

Vihreiden Touko Aallon sijaiseksi nousee varapuheenjohtaja Maria Ohisalo

Vihreiden varapuheenjohtaja, köyhyystutkija Maria Ohisalo toimii puolueen sääntöjen mukaisena puheenjohtajan sijaisena Touko Aallon sairausloman ajan.

Puolueen mukaan osansa puheenjohtajan vastuista ottavat hoitaakseen myös puolueen muut varapuheenjohtajat ja eduskuntaryhmän puheenjohtaja.

Varapuheenjohtaja, nuorisotutkija Veli Liikanen vastaa puolueen ilmastopoliittisesta työstä, kentän tukemisesta ja sidosryhmien yhteyshenkilönä toimimisesta.

Vihreiden päivänpoliittista työtä vetää eduskuntaryhmän puheenjohtaja Krista Mikkonen. Puheenjohtajan tehtävistä eduskunnassa vastaa varapuheenjohtaja Hanna Halmeenpää.

Puheenjohtajan virallisena sijaisena toimiva Ohisalo hoitaa sääntömääräiset tehtävät, kuten puoluehallituksen kokousten koollekutsumisen.

Touko Aalto kertoi viime viikolla jäävänsä lääkärin määräämälle sairauslomalle. Sairausloman pituudesta ei vielä ole tietoa.

– Olen uupunut ja nyt ymmärtänyt, että jaksamiseni rajat ovat tulleet vastaan. Minusta on tärkeää, että työssä jaksamisesta ja vaativaa työtä tekevien uupumisesta puhutaan avoimesti, Aalto kommentoi Facebookissa viime viikolla.

Asiasanat

Menot