fbpx
Uutiset

Viikonloppu oli Riihimäen poliisille vaiherikas

Riihimäen Marsinkadulla murtauduttiin lauantain ja sunnuntain välisenä yönä kahteen autoon ja yhteen asuntovaunuun. Kaikista anastettiin erilaista omaisuutta. Tekijää ei ole saatu kiinni.

Lauantai-iltana hausjärveläinen 52-vuotias mies ajoi moottoripyörällä Hautahuhdantietä Lopella. Kun hän tuli Karkkilantielle, hän ei ilmeisesti huomannut risteystä ajoissa vaan joutui tekemään äkkijarrutuksen ja kaatui. Moottoripyörä liukui yli risteyksen ja päätyi tien penkkaan.

Kuljettaja loukkaantui ja hän oli hetken aikaa tajuttomana. Hänet vietiin sairasautolla sairaalaan, mutta vammojen laadusta ei ole tietoa. Moottoripyörä vaurioitui pahoin.

Sunnuntaina poliisi pysäytti hyvinkääläisen 24-vuotiaan miehen kuljettaman henkilöauton Riihimäellä. Puhalluskokeen tulos oli nolla promillea, mutta sylkitesti oli positiivinen amfetamiinille. Rattijuopumuksesta ja huumausaineen käyttörikoksesta epäilty kuljettajan vietiin verikokeisiin.

Sunnuntaina iltapäivällä loppelainen nainen törmäsi henkilöautolla hirveen Sipiläntiellä Riihimäellä. Auton etuosa vaurioitui. Hirvi pakeni metsään. (HäSa)

Menot