fbpx
Uutiset

Viimeistä kertaa tällä erää

HPK:n ja Vaasan Sportin jääkiekkoliigan runkosarjan päätöskierroksen ottelulla ei ole sarjasijoitusten kannalta merkitystä kummallekaan joukkueelle, mutta HPK haluaa päättää vaikean kautensa pää pystyssä.

– On turha lähteä miettimään, mitä Sport tekee. Kyseessä on kuitenkin meidän ryhmämme viimeinen ottelu. Meillä on ollut alusta asti yhteiset sovitut asiat ja niistä pidetään kiinni myös torstaina. Lähdemme pelaamaan omaa hyvää peliämme, lupaa HPK:n päävalmentaja Olli Salo kotiyleisölle.

Salon päävalmentajapesti HPK:ssa jää tällä erää kuudentoista ottelun mittaiseksi.

– Pätkä on ollut mielenkiintoinen ja ainakin on saanut valmentaa isoa määrää pelaajia, hän naurahti ennen kuin jatkoi vakavammin.

– Opettavainen ja huikea kokemus tämä on ollut. Ei liigassa mitään sellaista ole ollut, joka olisi ihan sokkina eteen tullut. Mielestäni valmentaminen ei eroa A-junioreista edustukseen, vaan koko ajan valmennetaan jääkiekkoa. Totta kai ryhmään tulee kokeneempia pelaajia, joilta tulee mielipiteitä ja he ovat valveutuneempia kuin nuoremmat. Lisäksi tietysti median kanssa toimiminen on yksi asia. Sammakoita täytyy välillä pitää kurissa, Salo hymyili.

HPK:n puolustaja Joni Tuulola on ollut henkilökohtaiseen kauteensa tyytyväinen puolustuspelaamisen osalta.

– Tuloksellisesti olen vähän pettynyt itseeni. Pitää kuitenkin osata katsoa myös pisteiden taakse ja olen ihan tyytyväinen siihen, miten puolustuspäässä on mennyt eteenpäin. Nyt pitää saada yhdistettyä oikea-aikainen hyökkääminen ja jämäkkä puolustaminen. Sellaisilla eväillä menen ensi kauteen, Tuulola suunnitteli.

HPK haluaa tarjota runkosarjan päätöskierroksella jääkiekkoelämyksen kaikille hämeenlinnalaisille urheiluseuroille ja on jakanut noin 1000 lippua Sisu Hockeylle, HJS:lle, Hämeenlinnan Tennisseuralle, Huskiesille, Linna Rugby Clubille, Hämeenlinnan Ampumaseuralle, Hämeenlinnan Judoseuralle, Hämeenlinnan Paukulle, Hämeenlinnan Suunnistajille, Hämeenlinnan Tarmolle, Kushin-Kanille, Steelersille, Aulanko Golfille ja Tawast Golfille. HäSa

Asiasanat

Menot