Uutiset

Ville Heikkilä pettyi 5000 metrillä

Lammin Säkiän Ville Heikkilä suhtautui vielä lauantai-iltana varsin luottavaisin mielin mahdollisuuksiinsa 19-vuotiaiden SM-kisojen 5000 metrillä Apian kentällä.

Heikkilä kuitenkin oli jo kierroksen jälkeen jäänyt kärkikaksikosta ja reilut kaksi kilometriä ennen maalia myös pronssimitali karkasi, kun puolimatkaan saakka Heikkilää peesannut Saarijärven Jaakko Piesanen rykäisi ohi ja karkuun.

Lapin Lukon Kalle Keskipoikela kiri jälleen kaksoismestariksi ajalla 15.01,21 ja 4700 metriä johtanut Kangasalan Martti Siikaluoma otti hopeaa ajalla 15.01,01.

Piesanen juoksi ajan15.23,10, Heikkilä 15.41,77. Piesanen paransi ennätystään yli puolella minuutilla, Heikkilän aika oli lähes sama kuin kauden parhaassa juoksussa.

-Ei voi olla mihinkään tyytyväinen, juoksu oli selviytymistaistelua alusta loppuun. Ei minulta löydy mitään selitystä, välillä ei vain kulje lainkaan, Heikkilä sanoi.

Heikkilältä ei löytynyt minkäänlaista rytminvaihdosta siinä vaiheessa, kun olisi pitänyt vastata Piesasen nykäykseen. Loppukauden suunnitelmat ovatkin hämärän peitossa. (HäSa)

Päivän lehti

28.11.2020

Fingerpori

comic