fbpx
Uutiset

Vincems kuritti Laakaa

Sarjajumbo Riihimäen salibandyseura Laaka ei kyennyt tarjoamaan kotisalissaan kunnon vastusta hurjaan vireeseen äitynyttä hämeenlinnalaista Vincemusta vastaan, vaan vieraat korjasivat tärkeät sarjapisteet ensimmäisellä vierasvoitollaan lopulta lukemin 5-11 (0-5, 2-3, 3-3).

Vincemuksen tahti heti ensimmäisessä erässä oli murskaava. Lukemin 5-0 oli helppo lähteä toiseen erään, jonka alussa Laaka tarjosi kunnon vastusta, mutta hämeenlinnalaiset onnistuivat kääntämään pelin hallinnan puolelleen.

-Olimme tänään juuri numeroiden verran parempia. Vastustajan tuska näkyi heidän tekemisessään, kun varsinkin ensimmäinen erä meiltä oli niin hyvä, Vincemuksen valmentaja Heikki Rantanen näki.

-Koko joukkue pelasi erittäin hyvin, mutta tänään erityisesti kakkosketju, jossa pelasivat Kalle Tamminen (0+2), Arttu Nurminen (0+2) ja neljä maalia iskenyt Teijo Leskinen, pääsi nyt oikein kunnolla lisäämään pistetiliään.

-Vierasvoitto lämmittää aina sydäntä ja varsinkin tämä kauden ensimmäinen, Rantanen hehkutti.

Muita Vincemuksen pisterohmuja olivat Samuli Kiviharju 1+3, Oskari Koljonen ja Janne Laine 0+2, Anssi Järvinen 0+2 sekä maalin tehneet Mikko Bergqvist ja Olli Leskinen.

Laakan maalit kirjattiin Niki Kylmäkorvelle, Tommi Ojalalle, Olli Aallolle ja Tuukka Lahdelle. (HäSa)

Menot