Uutiset

Vincemus kukisti tiukassa paikallispelissä sarjakärjen

Sarjakuutonen Vincemus maksoi ensimmäisen kierroksen jatkoaikatappion kalavelat kahden maalin voitolla kotisalissaan. Sarjakärki Lammin Salibandyn nuorekas ja taidokas joukkue sai poistua kotimatkalle 2. divisioonan ottelussa tappiolukemin 8-6 (3-3, 3-1, 2-2).

Vieraat olivat ensimmäisen erän ensimmäistä ja kolmatta maaliaan lukuun ottamatta takaa-ajoasemassa kantahämeenlinnalaisia vastaan.

Kumpikin joukkue järjesteli vastustajan maalille tiukkoja paikkoja, joista Vincemus onnistui paremmin hyödyntämään ampumansa laukaukset ja teki sikäli poikkeuksen, että toinen erä oli kerrankin joukkueelle paras erä.

Kolmannen erän kymmenen viimeistä minuuttia lammilaiset pitivät Vincemusta ahtaalla, mutta kotijoukkueen 8-5-maali vei yrityksestä parhaan terän, vaikka reilut pari minuuttia ennen loppua LaSB vielä onnistui maalinteossa ilman maalivahtia.

Yleisönkin ?mieleen

Molempien joukkueiden valmentajat olivat yhtä mieltä siitä, että peli oli yleisön mieleinen viihdyttävän tiukka ja kuuma paikallispeli.

LaSB:n Kai Vitie koki, että he eivät onnistuneet omista paikoistaan maalin teossa ja lisäksi hän kehui vastustajan maalivahti Jaakko Vahtokarin erinomaista esitystä.

-Ei ollut meiltäkään mikään huono peli. Vastustaja käytti maalipaikat paremmin, Vitie myönsi.

Heikki Rantanen puolestaan totesi, että valitettavasti kumpikin joukkue joutui kentälle rampana eli ei parhaimmalla miehistöllään.

-Ykköskentällinen oli jälleen kerran paras. Anssi Järvinen-Kalle Tamminen-Samuli Kiviharju pakkeinaan Mikko Bergqvist ja Aleksi Järvinen. Kiittää pitää myös kolmoskentän pakkeja Jarno Lehtikalliota ja Osmo Ruohelaa.

Vincemuksen parhaat pistemiehet olivat hattutempun tehnyt Anssi Järvinen 3+0 ja Samuli Kiviharju 0+3 sekä kahden pisteen miehet, ratkaisumaalin laukonut Tommi Keso 2+0 ja veljensä kaksi maalia syöttänyt Aleksi Järvinen ja Teijo Leskinen 2+0.

LaSB:n parhaat olivat Tino Nivala 2+2, Joonas Järvinen 1+2 ja Marko Vähätalo 1+1.

Maalin mieheen ampuivat vielä Mikko Bergqvist, Kalle Tamminen ja Olli Leskinen Vincemuksesta sekä Henri Färlin ja Perttu Koljonen LaSBista. (HäSa)