Uutiset

Vincemus taipui taistellen kärjelle

Vincemuksen hyvä taistelukaan ei riittänyt, vaan Sisä-Suomen 2.divisoonan lohkon kärkijoukkue O2JKL vei sarjapisteet Jyväskylään. Vasta kolmannen erän lopussa ratkenneen ottelun lopputulos oli 3–4 (0–1, 3–1, 0–2).

Vierailijat myllyttivät heti ensimmäisessä erässä hämeenlinnalaisia mielin määrin, mutta loistavasti torjunut Ilari Nykänen piti maalilukemat pieninä. Sama tahti jatkui kolmannessakin erässä, mutta vielä kovemmalla myllytyksellä.

Vasta neljä minuuttia ennen peliajan päättymistä O2 pääsi tasoihin ja pari minuuttia myöhemmin ohi.

– Olimme tosiaan jyrän alla ensimmäisen ja varsinkin viimeisen erän, mutta kun pallollisessa pelissä olimme kaveria perässä, muutimme toisen erän taktiikkaamme ja keskityimme vastaiskuihin. Saaliina oli kolme maalia.

– Suhteellisen tyytyväinen täytyy olla tappiosta huolimatta joukkueen uhrautuvaan puolustuspelaamiseen. Steelersin B-juniorit ovat tuoneet pirteyttä joukkueeseen. Eiköhän pistetili aukene jatkossa, ennakoi Vincemuksen valmentaja Mikko Sikiö.

Tommi Keso, Christian Henriksson ja Joni Hapuli olivat Vincemuksen maalintekijöitä. Syötöt merkittiin Osmo Ruohelalle, Teijo Leskiselle ja Juho Ruotsalaiselle. (HäSa)

Asiasanat

Päivän lehti

30.11.2020

Fingerpori

comic