Uutiset

Vintage tulee antiikkimessuille

Antiikkimessut järjestetään Hämeenkaaressa, osoitteessa Hämeensaarentie 3 ja ne ovat avoinna yleisölle sekä lauantaina 28.8. että sunnuntaina 29.8. kello 10-16. Tapahtumassa peritään pääsymaksu.

Vanhan tavaran markkinoiden kuumin muotitrendi eli vintage tulee vahvasti mukaan nyt myös perinteisille antiikkimessuille. Kuusi alan johtaviin toimijoihin kuuluvaa vintagetavaraa tarjoavaa yritystä tuo Hämeenlinnaan yleisölle tarjolle omaa tuotevalikoimaansa. Mukana ovat hämeenlinnalainen Vintage Gilda, turkulaiset Evergreen Garderobi, Vintageija?s ja Wäkkärä, Vintage Point Kristiinankaupungista sekä lahtelainen T:mi Onnen Päivät.

Vintageosastoilla on tarjolla erilaista merkki- ja vuosikertatavaraa 1920-1980 luvuilta sekä ajanjakson tyyliin tehtyä uustuotantoa. Myynnissä on muun muassa vaatteita, asusteita, jalkineita, laukkuja ja koruja.

Tietysti messuilla on tarjolla muilla 45 osastolla perinteisempää tällaisten tapahtumien tavaraa, eli vanhoja kalusteita, valaisimia, taidetta, retroa, designia, lasia, posliinia, keramiikkaa, hopeaa, koruja, kirjoja, merkkejä, kortteja, vanhoja tekstiilejä ja ynnä muuta vanhaa ja nostalgista tavaraa. (HäSa)

Päivän lehti

20.1.2020