Uutiset

Virheet kostautuivatKerhon A-nuorille

HPK:n A-nuoret hallitsivat sunnuntaista liigaotteluaan Pelicansia vastaan selvästi, mutta tulos oli huono. Lahtelaiset voittivat kotihallissaan maalein 7-5 (2-0, 1-2, 4-3).

-Peli oli meiltä muuten hyvä, mutta vastustajan maalin hinta on liian löyhä. Peli oli täysin hallussamme ja pelasimme paljon pirteämmin kuin lauantaina. Vastustaja kuitenkin rokotti kovalla kädellä paikoistaan, harmitteli HPK:n A-nuorten päävalmentaja Olli Salo.

Salo myönsi, että Kerholla peiliin katsomisen paikka.

-Viikon kolmessa ottelussa 18 maalia meni omiin. Sellaisilla lukemilla ei yksinkertaisesti voi voittaa. Virheitä tehdään liian paljon. Myös tyhmiä jäähyjä otamme liikaa. Ne kuormittavat turhan paljon tiettyjä pelaajia. Pelin rakenteessakin on korjaamista.

HPK:lla on ollut ongelmia myös maalivahtipelissään. Tomas Kral oli maalin suulla Lahdessa 45 minuuttia. Hän torjui 13 laukausta ja verkko Kralin takana soi viidesti. Toisessa erässä tshekkijuniorilla ei töitä juuri ollut -?yksi vaivainen torjunta. Viimeiset 15 minuuttia torjuntavastuu oli Kimmo Meriläisellä.

Otto Paajanen teki HPK:lle kolme ylivoimamaalia. Matias Niemeläinen ja Joni Grönroos osuivat kerran. Teemu Rautiainen alusti kolme maalia ja Robert Leino kaksi. Syöttöpinnan saivat myös Eetu-Ville Arkiomaa, Ville-Veikko Eerola ja Paavo Ylipaino. (HäSa)