fbpx
Uutiset

Virka avoinna

Millainenkohan tasavallan presidentin työpaikkailmoitus syntyisi, jos yhdistäisi henkilöstöpäälliköiden kliseet ja Suomen kansan syvien rivien korkeat odotukset? Ehkä jotain tällaista:

Nykyisen viranhaltijan siirtyessä uusiin tehtäviin (tai sitten ei) haemme määräaikaista JOHTAJAA avainpelaajan rooliin, haasteelliseen työhön dynaamisessa ja kansainvälisessä tehtäväkentässä.

Työskentelytavoiltasi olet itsenäinen, ihmisläheinen, jämäkkä ja määrätietoinen. Usean asian vieminen eteenpäin samanaikaisesti on osa luontaista työotettasi.

Olet valmis matkustelemaan alueellasi ja sen ulkopuolella. Osaat operoida luontevasti kotimaisten ja globaalien yhteiskunnallisten toimijoiden kanssa.

Kommunikoit nolostelematta ja maatasi nolaamatta maailman valtakielillä. Luot ympärillesi positiivista energiaa.

Edellytämme virkaan valittavalta joustavuutta työaikojen suhteen ja tarjoamme kohtuulliset henkilökuntaedut, virka-asuntoineen ja monipuolisine virkistystoimintoineen.

Tehtävässä menestyminen vaatii, että haluat työskennellä asiakaslähtöisesti. Tämä koskee etenkin vienninedistämispyrkimyksiä itäisillä ilmansuunnilla.

Olet jo kannuksesi hankkinut, ja sinulla on ehkä jo kokemusta vastaavasta tehtävästä.

Olet vakuuttava neuvottelija ja positiivinen tiimityöskentelijä. Hallitset hyvin eritoten ulkopolitiikan tiimin vetämisen, yhteistoiminnassa valtioneuvoston kanssa.

Arvostamme tunnetta ja älyä, yhdessä ja erikseen. Ymmärrät arjen turvallisuuden päälle, ja perinteisten perhearvojen, vaikket niitä itse aina jaksaisikaan toteuttaa.

Olet kuin kotonasi arvo-, mielipide-, asia- ja kriisijohtajana.

Perustuslain (usein unohdetussa) uudistuksessa säädettyjen velvollisuuksiesi lisäksi sinulle kuuluvat kansakunnan unilukkarin virkatehtävät, jotta alaisesi eivät nukkuisi onnensa ohi.

Harrastus suurempiin valtaoikeuksiin kuin toimenkuvassa säädetään katsotaan eduksi.

Olet aidosti vihkiytynyt niin isänmaan kuin hyvinvointivaltionkin puolustamiseen.

Toivomme, että kiinnität erityistä huomiota työttömien, työläisten, eläkeläisten, nuorten, lasten, lapsiperheiden, perheettömien ja vasenkätisten asemaan. Tykkimiehistä ei ole niin suurta lukua, paitsi jos kansainvälispoliittinen tilanne äkisti muuttuu.

Kiinnostus EU- ja Nato-politiikkaan on suotavaa, muttei välttämätöntä.

Tunnet parlamentaarisen järjestelmämme kuin omat pyjamantaskusi ja tiedät mikä ero on sisä- ja ulkopolitiikalla. Mutta tilanteen vaatiessa osaat olla olematta näiden suhteen omantunnonarka – jos kokkeja on liikaa tai lautasia liian vähän.

Sukupuolella ei ole väliä. Kunhan sinulla on se.

Kansalle osoitettuja vapaamuotoisia hakemuksia eri variaatioina (huolellisista esiintymisistä huolettomiin irtoheittoihin) otetaan vastaan kaikkina vuorokauden aikoina ja kaikilta kanavilta, mikseipä suoraan postilootaankin, tihenevällä tahdilla ainakin 15.1.2006 asti.

Menot