Uutiset

Visalla on koossa kova rinki Neloseen

Parolan Visa lukeutuu suosikkeihin perjantaina käynnistyvässä jalkapallon Nelosen Tampereen piirin lohkossa. Seura haki viime kaudella vauhtia Vitosesta, mutta on asettanut tämän kesän tavoitteekseen nousun Kolmoseen.

– Se on kova tavoite, mutta olemme saaneet kokoon aika hyvän joukkueen. Valttejamme on sarjan parhaisiin maalivahteihin lukeutuva Ville Kalervo ja kenttäpelaajien tasaisuus, kuvailee Visan valmentaja Ville Dahlman.

Visa on saanut riveihinsä muun muassa entisiä FC Hämeenlinnan pelaajia. Uusimpia visalaisia ovat Aleksi Latvanen ja Tomi Uusitorppa.

– Sain vanhat pelikaverini lähtemään mukaan talkoisiin. Molemmat ovat edelleen ihan hyviä pelaajia, varsinkin Nelosen tasolla, Dahlman muistuttaa.

Visan kanssa Nelosen Tampereen piirin lohkossa pelaa 11 joukkuetta. Kesän mittaan on siis luvassa 22 ottelua.

– Lohkomme suosikki taitaa olla TamU-kannattajien kova miehistö. Muiden joukkueiden iskukyky selviää sitten kauden mittaan, Dahlman pohtii.

Visa kohtaa perjantain sarja-avauksessaan Toijalan Pallo -49:n. Ottelu pelataan Parolan pallokentällä kello 18.30.

– Saimme hieman esimakua tulevasta jo viime lauantain turnauksessamme. Ylsimme hieman väsyneillä jaoilla 1–1-tasapeliin akaalaisten kanssa.

– Iskukykymme on vielä pienoinen arvoitus, sillä meillä on takana aika rikkonainen kevätkausi. Pitää nimittäin muistaa, että Nelosessa potkitaan palloa harrastuksena, eli työt ja opiskelut ovat aina edellä, Dahlman muistuttaa. HÄSA

Asiasanat

Päivän lehti

30.3.2020