Uutiset

Visan kokoonpanossa on paikkoja vapaana

Parolan Visan C-poikien joukkue on joutunut aivan kauden alla yllättävän tilanteen eteen. 

Vuosina 2001 ja 2002 syntyneiden poikien joukkueen kokoonpano on jäänyt ohueksi, joten joukkue etsintäkuuluttaa uusia pelaajia riviin pika-aikataululla.

– Nykyään jääkiekossa ja salibandyssa on kesäisinkin niin paljon lajiharjoituksia, että tässä ikäluokassa ei enää riitä entiseen malliin ”kesäpoikia”, joukkueenjohtaja Janne Saarinen kertoo.

ParVin C15-joukkue on yhdistetty kahdesta ikäluokasta. Suuremmat paikalliset seurat ovat silti verottaneet Visan pelaajapohjaa ankarasti.

– Myös 2002 syntyneiden poikien joukkue oli jo liittymässä isompaan seuraan, mutta päätimme yhdistää voimat ja yrittää pitää ikäluokan futiksen aktiivisena täällä Hattulassa. Haluamme tehdä omaa juttuamme hyvällä hengellä.

C-poikien kokoonpanoon kuuluu nyt noin 15 pelaajaa. Paikkoja joukkueesta löytyy ainakin puolenkymmentä.

Saarisen mukaan joukkueeseen haluavilta ei vaadita aiempaa futistaustaa, ja pelaaja voi olla myös muualta kuin Hattulasta.

– Tässä ikäluokassa ei voi lähteä enää suoraan sohvanpohjalta, joten jotain urheilutaustaa olisi hyvä löytyä ja harjoituksiin pitäisi pystyä sitoutumaan. Uusien futaajien pitää olla realisteja, paikkaa avauskokoonpanosta ei voi heti luvata.

Saarinen mainostaa johtamansa joukkueen olevan huippuporukka, joka saa kovaa valmennusta.

C15-poikien sarjakausi alkaa jo ensi tiistaina 19.4. kotipelillä Parolan pallokentällä. Kevät- ja syyskaudella ohjelmassa on lähes 20 ottelua ja treenejä on kahdesta kolmeen viikossa.

– Nopeimmat voivat ehtiä pelaamaan jo ensimmäisessä matsissa! HÄSA

Lisätietoja
Joukkueenjohtaja Janne Saarinen, p. 040 741 7214.

Asiasanat

Päivän lehti

25.10.2020

Fingerpori

comic