Uutiset

Visavuoresta tulossa Hopealinjan päätesatama

Laiva Oy Matkailu harkitsee Hopealinjan reittiliikenteen muuttamista siten, että Hämeenlinnasta ja Tampereelta lähtevät laivat ajaisivat Valkeakosken Visavuoreen ja palaisivat samaa reittiä takaisin kotisatamiinsa. Hämeenlinnasta Tampereelle tai päinvastoin matkustaville tämä tietäisi laivan vaihtoa Visavuoressa.

– Laivat lähtisivät yhtä aikaa Visavuoresta, kuten tähänkin saakka on tapahtunut. Järjestely olisi sikäli järkevä, että laivojen henkilökunta pääsee kotisatamaansa illaksi. Järjestely mahdollistaa myös päivittäisten yhteyksien lisäämisen, Laiva Oy Matkailun hallituksen puheenjohtaja Antti Punkari sanoo.

Ensi kesänä Hopealinjan laivat kulkevat perinteisesti Hämeenlinnasta Tampereelle ja päinvastoin. Punkarin mukaan uuteen käytäntöön siirrytään aikaisintaan kesällä 2007.

Hopealinjan laivastossa on neljä alusta: Silver Moon, Tampere, Silver Star ja Silver Swan. Punkari pitää mahdollisena yhden aluksen myyntiä, jolloin kyseeseen tulisi Tampere-alus. Myös Silver Moonin remonttia on pohdittu. (Häsa)

Päivän lehti

31.10.2020

Fingerpori

comic