fbpx
Uutiset

Voi, voi ja vielä kerran voi

Kirjoitin jokin aika sitten mielipidepalstalla SM-liigan kyvyttömyydestä kitkeä törkeydet pois kiekkokaukaloista. Yritin myös kirjoituksellani saada tukea erotuomaritoiminnalle.

SM-liiga, joka on nykyisin puhtaasti bisnestoimintaa, toivoo tietenkin, että playoffit pelataan isoissa halleissa täysille katsomoille. Heidän intresseissään eivät ole paikkakunnat kuten Rauma, Lappeenranta, Hämeenlinna ja Lahti.

Tältä pohjalta on tietenkin käynyt mielessä myös se, että saako erotuomari esimerkiksi enemmän otteluita, mikäli tulokset ovat “oikeita”?

Tiistain säälipleijjareiden ratkaisuottelu JyP-Blues, muistutti taas asiasta. Tv-kuvan perusteella erotuomari ei nähnyt tilannetta (eli hän ei reagoinut tilanteessa, ennen kuin pelaaja makasi jäässä), mutta silti hän pystyi antamaan ratkaisevassa ottelussa ratkaisevassa tilanteessa korkeasta mailasta 2+2 minuutin jäähyn!

Tilanteessahan Bluesin oman pelaajan maila osui omaa miestä kasvoihin. No tietenkin siinä kävi niin, että Blues pystyi tasoittamaan ylivoimalla ja vei ottelun jatkoajalle.

Jatkoajalla Blues käänsi ottelun edukseen ja jatkaa SM-liigan johdon riemuksi (suuressa hallissaan) taistelua mestaruudesta.

Television haastattelussa Bluesin päävalmentaja virnisteli tapahtuneelle.

Oikeusmurhan kohteeksi joutunut JyPin joukkue voi alkaa rapsuttelemaan veneenpohjia kesäkautta varten.

Täytyy toki muistaa se, että Blues olisi voinut tasoittaa ottelun ilman ko. kyseenalaista jäähyäkin, mutta mutta…

Ryhtiliikettä kaipaava

Hämeenlinna

Menot