Uutiset

Voro smurffasi telkien taakse

Alaskalainen ryöstäjä luuli olevansa hyvinkin fiksu, kun hän naamioitui smurffiksi maalaamalla kasvonsa sinisiksi. Smurffivoro yritti ryöstää hotellin vastaanoton rahat. Antisankari jäi pian kiinni, kun poliisi huomasi sinisiä maalitahroja hänen päässään.

Daniel Peter Clark, 19, yritti ryöstää puukolla uhaten hotellin kassarahat Anchoragessa. Hotellin virkailija kuitenkin peräytyi takahuoneeseen ja pisti huoneen oven lukkoon, jolloin ryöstäjä päätti paeta.

Karkuun pingottuaan voro pesi pois sinisen värin kasvoistaan. Rosvo ei epäonnekseen huomannut, että väriä jäi näkyvästi hänen kaulaansa, korviinsa ja niskaansa.

STT

Reissumies ja kissa

Tapio Rautavaaran laulussa reissumies ja kissa olivat kaksi aivan eri hahmoa. Amerikkalainen Harley-kissa kuitenkin näytti, että reissumies ja kissa mahtuvat vallan merkillisen hyvin samaankin persoonaan.

Nebraskalainen Tighen perhe oli jo aikoja sitten mielessään siirtänyt Harley-kissansa pois elävien kirjoista. Kissa katosi toukokuussa 2004 hirmumyrskyn aikana. Ikää sillä oli silloin kahdeksan vuotta.

Vuoden 2006 kollikissa Harley kuitenkin aloitti palaamalla kotiin kuin muina kissoina. Samantha Tighe näki pihan perällä möllöttävän oranssivalkoisen hahmon. Kun Samantha kutsui nelijalkaista, tämä tunnisti nimensä ja juoksi Samanthan luo ilmeisesti maukuen.

Kissa ilmeisesti tiesi, että perheen Shaun-poika on joululomalla armeijasta. Häntäveijari ajoitti paluunsa Shaun loman loppumista edeltäneeseen iltaan.

Harleyn hyvä kunto ihmetyttää perhettä. Perhettä myös kiinnostaisi tietää, missä kissa on ollut ja mitä se on puuhaillut.

STT

Ake, Make, Pena ja kondomi

Kaupunginvaltuutettu William Pena vaatii jokaista 14-vuotiasta ja sitä vanhempaa kaupunkilaista liikkumaan tästä lähtien aina kondomi taskussaan. Kolumbialaisen Tuluan valtuustossa istuva Pena kertoo haluavansa suojella kaupunkilaisia taudeilta ja ei-toivotuilta raskauksilta.

Penan näkemyksen mukaan kondomipakon tulee koskea yhtä hyvin naisia kuin miehiäkin. Kondomiratsiassa kärähtäneille Pena suosittelee noin 150 euron sakkoa tai pakollista kurssia turvaseksin aakkosista.

– Jos kondomi on mukana, sitä todennäköisesti käytetään jo samana päivänä. Se ei jää taskuun happanemaan, Pena hieman omituisesti perustelee hankettaan.

Roomalaiskatolisen kirkon edustajat ovat pyörtymisen partaalla Penan esityksistä.

– Minunkin täytyisi siis aina pitää aina kondomia mukanani, pastori Jesus Velasquez kauhistelee.

Penan ehdotus on saanut myös kannatusta.

– Mikäpäs siinä. Onhan minulla lähes aina muutenkin diskossa kondomi mukanani. Eihän sitä koskaan tiedä, vaikka kondomia pääsisi käyttämään, 19-vuotias Ramiro Cano aprikoi.

STT

Päivän lehti

28.10.2020

Fingerpori

comic