Uutiset

Yksi mies ja parisataa naista

Jäähallin lattian pinta on hyvä ja kaikilla on tilaa tanssia. Jäähallilla on nimittäin tänä viikonloppuna ensimmäinen Tico-tico -tapahtuma. Niinpä niin. Siinä vähän faktaa. Oikeastaan ihan tarpeeksi.

Parisataa naista veivaa zumbaa puolenpäivän aikaan venezuelalaisen tanssinopettajan Oliver Paredesin mallin mukaan. Siis hetkinen. Mies houkuttelee naisen lantion liikkeeseen, tanssimalla. Tanssiminenhan on suomalaisperinteisesti kuntoilulaji. Lauantai-iltana voi nimittäin hilppaista pari polkkaa, ihan vaan kunnon vuoksi.

Kun Paredes heilauttaa lavalla päätään, hikipisarat vain lentelevät valonheittimien loisteessa. Lantio oikealle. Ja vasemmalle. Miten niin naisellisen oloinen laji voi näyttää niin maskuliiniselta.

-Olen macho, Paredes sanoo tauolla ja lyö käden rinnuksilleen.

Mies sanoo, että heidän kulttuurissaan tanssissa on aina mukana flirttiä. Mies metsästää, nainen sanoo ei tänään, tai ehkä, ehkä. Paredes näyttää, miten miehen lanne liikkuu tanssissa; aivan niin kuin seksissä, hän sanoo ja hipaisee keskustelukumppanin vatsaa kädellään. Kosketus sähköistää tunnelmaa.

-Zumba tekee hyvää suomalaiselle seksielämälle, Paredes vinkkaa. (HäSa)