Uutiset

Yli 100 000 suomalaislasta elää köyhässä perheessä

Diakoni Paula Sirviön mielestä lapsiperheiden köyhyys on huolestuttavaa. Köyhyyttä ei hänen mukaansa kuitenkaan paikata harkinnanvaraisella lapsilisällä, jota pääministeri on esittänyt. "Köyhyyden korjaaminen rahalla on loputon suo, kuin hölmöläisten peiton jatkamista." Sirviö on työssään törmännyt tapauksiin, joissa asiakas tulee vastaanotolle mukanaan muovipussillinen maksamattomia laskuja.
Diakoni Paula Sirviön vastaanotollesaapuu usein hyvin epätoivoisia ihmisiä, joilta tukiviidakko on vienyt voimat.

Muovipussillinen maksamattomia laskuja ja kymmenien senttien korkuinen laskupino – sellaista on nähnyt vastaanotollaan diakoni Paula Sirviö Kajaanin seurakunnasta. Sirviön mielestä lapsiperheiden köyhyys on huolestuttavaa. Tuorein esitys tilanteen korjaamiseksi tuli viikko...

Diakoni Paula Sirviön mielestä lapsiperheiden köyhyys on huolestuttavaa. Köyhyyttä ei hänen mukaansa kuitenkaan paikata harkinnanvaraisella lapsilisällä, jota pääministeri on esittänyt. ”Köyhyyden korjaaminen rahalla on loputon suo, kuin hölmöläisten peiton jatkamista.” Sirviö on työssään törmännyt tapauksiin, joissa asiakas tulee vastaanotolle mukanaan muovipussillinen maksamattomia laskuja.

Haluatko lukea tämän jutun?

Samalla tilauksella saat käyttöösi Kanta-Hämeen kiinnostavimmat uutiset, asiaa ja viihdettä kotimaasta ja maailmalta.

Tilaa 3kk digiä 19 eurolla

Oletko jo tilaaja?

Kirjaudu sisään