Uutiset

Yliopisto lykkäsi tenttejä jalkapallon MM-kisojen vuoksi

Jalkapallo näyttää olevan melkoisen tärkeä asia myös Bangladeshissa. Näin voi päätellä siitä, että Aasian maassa toimiva yliopisto on lykännyt tenttejään jalkapallon MM-kisojen vuoksi.

Opinahjo siirsi tentit kesäkuulta heinäkuulle, kun sadat opiskelijat olivat piirittäneet vararehtorin toimistoa vaatien tenttien lykkäämistä. Insinööritieteiden ja teknologian yliopisto oli ensin hylännyt opiskelijoiden vaateet koeaikojen muuttamisesta.

Mielenkiintoista asiassa on sekin, että Bangladeshin oma futismaajoukkue ei selvinnyt lajin MM-kisoihin. Jalkapallon kuninkuudesta kamppaillaan Saksassa ajalla 9. 6.-9. 7.

Tupakointi ja seksi kuuluvat yhteen”

Australian bordellit haluavat vapautuksen tupakointikiellosta merkillisestä syystä. Bordellien omistajat väittävät, että seksi ja tupakointi kuuluvat yhteen.

– Ihmiset polttavat kun he juovat ja he polttavat kun he harrastavat seksiä, korostaa aloitteen puhemies William Albon.

Vaade tupakoinnin sallimiseksi bordellien työntekijöille ja asiakkaille lähti Victorian osavaltion viranomaisille. Osavaltio on kieltämässä tupakoinnin työpaikoilla.

Albonin mukaan bordellien ”naiset, miehet ja sukupuoltaan muuttaneet” ovat vaarassa joutua väkivallan kohteiksi, jos he joutuvat tupakoimaan kadulla. Ajatuksen mukaan seksityöläisten erikoiset asusteet voivat herättää aggressioita kadulla.

Nainen ilotulitti virkavallan helikopteria

Poliisiviranomaisten helikopterin pörräämiseen talonsa yläpuolella kyllästynyt nainen päätti kostaa kopterille ampumalla sen alas ilotulitusraketeilla.

Maan päällä liikkuneet poliisit saivat kuitenkin 44-vuotiaan naisen taltutetuksi jo toisen ilotuliteammuksen lähtöhetkellä. Nyt naista odottaa syyte lentoturvallisuuden vaarantamisesta.

Virkavallan helikopteri ei risteillyt naisen talon yläpuolella kiusaa tehdäkseen. Kopteri oli osallistumassa autovarkaan jäljitysoperaatioon.

STT

Mainos