fbpx
Uutiset

Yö-yhtye lokakuussa Verkatehtaalle

Yö-yhtye juhli viime vuonna uransa 30-vuotismerkkipaalua näyttävällä areena- ja hallikiertueella, jonka jälkeen bändin nokkamies Olli Lindholm on työstänyt Nukku-Matti ja Herra Kuu -soolomateriaaliaan.

Nyt on aika paneutua marraskuussa julkaistavaan Yö-albumiin Pelko ja rakkaus ja tuoda albumin kappaleet syksyllä yleisön kuultavaksi myös livenä.

Yön 4. lokakuuta starttaava Pelko ja rakkaus -kiertue ulottuu Tallinnasta Rovaniemelle ja kestää 16.12. saakka. Hämeenlinnan Verkatehtaalla kiertue pysähtyy kahdeksi päiväksi: 12. ja 13. lokakuuta.

Olli Lindholmin mukaan kiertueen nimessä esiintyy ihmisen kaksi voimakkainta tunnetilaa.

– Pelko ja rakkaus ovat ihmiselon kaksi ääripäätä, jotka kuitenkin aina nivoutuvat toisiinsa, Lindholm sanoo.

Viime vuodesta tutun massiivisuuden sijaan tällä kertaa panostetaan visuaalisuuteen; konsertissa käytetään paljon erilaisia valoja, kuvia ja animaatioita.

Luvassa on puoliakustisia keikkoja, joissa on väliaika. Koko konsertin kesto on noin 2 tuntia 45 minuuttia. Uusien kappaleiden lisäksi kiertueella kuullaan myös vanhempaa materiaalia ja uran varrelta poimittuja harvinaisuuksia.

Lipunmyynti konserttikiertueelle on alkanut. Kaikkien konserttien lipunmyyntipaikat löytyvät nettisivuilta: www.likaisetlegendat.com ja www.karppanen.fi (HäSa)

Menot