Uutiset

Ypäjän kunta palkittiin virkahevosen tiedotuksesta

Ypäjän virkahevosen Parparan virkaanastujaiset ja edeltäjänsä Repsan siirtyminen eläkkeelle toivat kunnalle viestintäpalkinnon. Vuoden 2005 hämäläinen viestintäteko -palkinnon myönsivät ensimmäistä kertaa Hämeen tiedottajat, maakunnan tiedotusvälineet ja Hämeen liitto.

– Tämä viestintäteko on linjassa Ypäjän kunnan brändäystyön kanssa, mutta se ei ole vaatinut taakseen massiivista markkinointikoneistoa tai suurta mainosbudjettia, perustelee Hämeen tiedottajien puheenjohtaja Annele Kasurinen.

– Olemassaoleva kiinnostava ja tässä tapauksessa sympaattinen tosiasia on tunnistettu tiedottamisen arvoiseksi ja tuotu esiin ammattitaitoisesti: tästähän viestinnässä on loppujen lopuksi kyse.

Ypäjän kunnanjohtaja Sinikka Malin iloitsee tunnustuksesta.

– Johdonmukainen ja suunnitelmallinen työmme kunnan profiilin vahvistamiseksi tuo näin sivutuotteena myös kunniaa. Ensisijainen tavoitteemmehan on tiedon tarjoaminen ja jossain määrin myös maineen lisääminen.

Vuosittaiseksi kiertopalkinnoksi lahjoitettiin ”totuuden torvi”. Lisäksi kunnalle luovutettiin kuvataiteilija Vilja Tammisen työ.

Tunnustuspalkinto myönnettiin Myllymäen koulun Myllyvisio-televisiotyölle ja 15 vuoden johdonmukaiselle mediakasvatukselle ja viestinnän merkityksen oivaltamiselle.

Palkinnon ja tunnustuspalkinnon saajat valitsi raati, johon kuuluivat Hämeen tiedottajien, Hämeen liiton, Aamupostin, Forssan Lehden, Hämeen Sanomien ja Radio Hämeen edustajat.

Palkinto julkistettiin eilen Hetkessä Häme -tapahtumassa Helsingin Senaatintorilla. Jatkossa vuoden hämäläinen viestintäteko palkitaan Häme-päivänä. (HäSa)

Päivän lehti

4.7.2020