Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Keskisuomalainen: Taapero loukkaantui leikkipuistossa muovikuula-aseen laukaisusta

Keski-Suomessa Pihtiputaalla noin yksivuotias poika on loukkaantunut muovikuula-aseen laukaisusta, kertoo Keskisuomalainen . Tapaus sattui Pihtiputaan keskustan tuntumassa sijaitsevassa leikkipuistossa maanantai-iltana.

Sisä-Suomen poliisi tutkii asiaa alustavasti pahoinpitelynä. Tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Reima Rossi kertoo Keskisuomalaiselle, että poliisilla ei ole vielä tekijästä tietoa.

– Koska ampujaa ei ole tavoitettu, emme tiedä vielä, osuiko laukaus poikaan vahingossa vai tarkoituksella, Rossi kertoi Keskisuomalaiselle keskiviikkona iltapäivällä.

Taapero oli ollut leikkipuistossa vanhempiensa kanssa. Puistossa oli Keskisuomalaisen mukaan myös muita aikuisia ja lapsia.

Poika liikkui puistossa noin 20 metrin päässä vanhemmistaan, kun hän hätkähti yhtäkkiä ja alkoi itkeä, Keskisuomalainen kertoo tapauksesta.

Perhe lähti tapahtuneen jälkeen kotiin. Vaippaa vaihtaessaan vanhemmat huomasivat, että pojan sukuelimet olivat turvonneet ja ne punoittivat. Perhe lähti päivystykseen Keski-Suomen keskussairaalaan Jyväskylään.

Tarkkailun jälkeen perhe pääsi kotiin, ja poika selvisi vain turvotuksella ja punoituksella, Rossi kertoo Keskisuomalaiselle.

Pojan isä oli kuullut laukauksen ääniä sekä sarjoina että yksittäisinä. Poliisin mukaan pari muovikuulaa löytyi leikkipuistosta myöhemmin.

Tapauksesta mahdollisesti tietäviä pyydetään ottamaan yhteyttä Keski-Suomen poliisin vihjepuhelimeen numeroon 0295 414 811. Sähköpostilla vihjeitä voi lähettää osoitteeseen vihjeet.keski-suomi@poliisi.fi.