Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Bristolin räjähdys tapahtui ilmeisesti kemikaalisäiliössä – viranomaisten mukaan neljä ihmistä on kuollut

Britanniassa Bristolin lähistöllä Avonmouthissa neljä ihmistä on kuollut jätevesilaitoksella tapahtuneessa räjähdyksessä, paikallinen poliisi kertoo. Asiasta uutisoivat muun muassa BBC , Guardian ja paikallismedia Bristol Live .

Poliisin edustajan Mark Runacresin mukaan kuolleista kolme oli Wessex Waterin vesilaitoksen työntekijöitä ja yksi oli urakoitsija. Lisäksi yksi ihminen loukkaantui, mutta hänen vammojensa ei uskota olevan hengenvaarallisia.

Räjähdys tapahtui kemikaalisäiliössä, jossa säilytetään jätevedestä valmistettua lannoitetta. Lähistöllä asuville ihmisille ei poliisin mukaan ole aiheutunut räjähdyksestä vaaraa.

Poliisi on julistanut tapahtuman vakavaksi onnettomuudeksi. Räjähdykseen ei poliisin mukaan liity epäilyä terrorismista.

Lähistöllä olleet ihmiset ovat kertoneet medioissa kuulleensa kello 11.20 aamupäivällä paikallista aikaa erittäin voimakkaan räjähdyksen, joka sai rakennukset tärisemään. Tapahtumapaikalta on julkaistu kuvia, joissa näkyy vaurioita saanut suuri säiliö.

---

Päivitetty aiempaa uutista klo 19.51. Britannan viranomaiset vahvistivat neljän ihmisen kuolleen onnettomuudessa. Aiemmin jutussa puhuttiin uhreista.