Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tiistaina Vantaalla kadonnut 14-vuotias poika on löytynyt hukkuneena

Vantaalla tiistaina kadonneeksi ilmoitettu 14-vuotias Noel on löydetty hukkuneena torstaina aamupäivällä. Hänet löydettiin Nurmijärveltä Lepsämänjoesta.

Poliisi kertoo, että ilmoituksen hätäkeskukseen oli tehnyt kadonneen etsintöihin osallistunut vapaaehtoinen, joka oli tehnyt havainnon kaislikossa löytyneestä mahdollisesta nuoresta vainajasta.

– Vainaja on nyt valitettavasti tunnistettu kadonneeksi 14-vuotiaaksi Noeliksi, ja tapauksen tutkintaa jatketaan meillä Itä-Uudenmaan poliisissa kuolemansyyn selvittämisenä. Tällä hetkellä emme tutkintaa vaarantamatta voi tiedottaa tapauksesta enempää. Tiedotamme tapauksesta lisää mahdollisesti tutkinnan edetessä, kertoo tapauksen tutkintaa johtava rikoskomisario Tero Tyynelä.

Tiistaina kadonneeksi ilmoitetun 14-vuotiaan Noelin etsintöihin osallistui poliisin lisäksi iso joukko muita viranomaisia, kuten muun muassa puolustusvoimat ja Vapaaehtoinen pelastuspalvelu sekä omaisten lisäksi laaja joukko vapaaehtoisia kansalaisia.