Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tampereen monitoimiareenan uusi nimi on Nokia Arena

Tampereen keskustan monitoimiareenan uusi nimi on Nokia Arena. Nimi julkistettiin paikan päällä areenalla perjantaina aamukymmeneltä.

Uuden nimen myötä Nokia- yhtiö tuli areenan sponsoriksi.

– Nokia Arena on tulevaisuuden tapahtumateollisuuden ja insinööriosaamisen taidonnäyte. Haluamme yhdessä pitkäaikaisen kumppanin, Elisan , kanssa rakentaa Nokia Arenasta kehityksen näyteikkunan, sanoi Nokian Suomen maajohtaja Tommi Uitto nimen julkistustilaisuudessa.

Hän korosti myös, että Nokian nimi on Tampereella juurillaan.

Areenan toimitusjohtaja Marko Hurme lupasi, että kaikki, mitä areenalle ollaan rakentamassa kuluttajille, tulee ajallaan valmiiksi.

Monitoimiareena on Tampereen keskustassa junaradan päällä. Siitä tulee jääkiekkojoukkueiden Tapparan ja Ilveksen uusi kotihalli. Ensimmäinen ottelu areenalla pelataan 3. joulukuuta tamperelaisjoukkueiden välillä.

Areenan viralliset avajaiset ovat 15. joulukuuta.

Uros-sopimus irtisanottiin

Tampereen monitoimiareenalla oli aiemmin sponsorisopimus Uros -teknologiayhtiön kanssa. Niin muodoin monitoimiareenan nimi oli Uros Live -areena.

Viime kuussa areenan hallitus päätti irtisanoa sopimuksen Uroksen talous- ja muiden epäselvyyksien takia.

STT uutisoi lokakuussa, että Urokselta vaativat miljoonien eurojen velkasaatavia sekä Nordea , Valtiokonttori että Oulun Osuuspankki.

Areenan virallinen nimi on Uros-sopimuksen irtisanomisen jälkeen ollut Tampereen Kannen areena.

Rakennuskompleksissa on jäähallin lisäksi muun muassa hotelli, ravintoloita, kasino ja toimistotiloja.