Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Porvoon murhista epäillään perheen isää – mies kuoli samana päivänä kolarissa

Porvoossa viikko sitten tehdystä naisen ja lapsen henkirikoksesta epäillään perheen isää, tiedotti keskusrikospoliisi (KRP) torstaina.

Poliisi kertoo, että vuonna 1991 syntyneen naisen ja hänen vuonna 2019 syntyneen lapsensa kuolemia tutkitaan kahtena murhana. Rikoksesta epäilty lapsen isä, vuonna 1993 syntynyt mies, kuoli Helsingissä pian epäiltyjen murhien jälkeen.

– Esitutkinnan perusteella olemme pystyneet sulkemaan pois ulkopuolisen tekijän mahdollisuuden. Tapahtumien kulku, tekotapa ja tekoon johtaneet syyt ovat pääosin poliisin tiedossa. Toki aina tämän kaltaisiin tapahtumiin ja niiden syihin lopullista totuutta ei välttämättä saada, koska epäilty on kuollut, sanoo tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Jan Aarnisalo tiedotteessa.

KRP kertoo jatkavansa esitutkintaa yhdessä Itä-Uudenmaan ja Helsingin poliisilaitoksen kanssa.

Poliisi löysi äidin ja lapsen kuolleina yksityisasunnosta poliisitehtävän yhteydessä viime viikon torstaina. Isä kuoli kolarissa samana päivänä.

Jos on paha olla, MIELI Suomen Mielenterveys ry:n kriisipuhelin palvelee ja tarjoaa keskusteluapua suomeksi vuorokauden ympäri 09 2525 0111.