Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Elon Muskin Twitter lanseerasi uuden ominaisuuden ja perui sen heti – Muskin mukaan Twitteriltä luvassa "monia tyhmiä juttuja"

Miljardööriyrittäjä Elon Muskin ostama Twitter lanseerasi keskiviikkona hetkellisesti uuden ominaisuuden, joka erotteli viralliset tahot ja aidot julkisuuden henkilöt muista käyttäjistä.

Ominaisuus näkyi käyttäjätilin nimen alla harmaana merkintänä virallisesta tilistä. Ominaisuus katosi vain tunteja myöhemmin, ja Musk vahvisti Twitter-tilillään poistaneensa sen käytöstä.

– Tapoin sen juuri. Sinimerkistä tulee suuri tasoittaja, Musk vastasi tunnetulle teknologia-youtubettajalle Marques Brownleelle tämän ihmeteltyä ominaisuuden katoamista.

– Huomatkaa, että Twitter tekee lähikuukausina monia tyhmiä juttuja. Pidämme kiinni siitä, mikä toimii ja muutamme sen, mikä ei toimi, Musk kirjoitti seuraajilleen tämän jälkeen.

Ominaisuus vaikutti paikkaavan puutetta, joka syntyisi entisen sinimerkin muuttuessa maksulliseksi ominaisuudeksi. Kaikki viralliset tahot eivät välttämättä maksa uudesta merkinnästä, ja toistaiseksi on epäselvää, miten sinimerkin haltijoiden henkilöllisyys varmistetaan.