Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Ainakin viisi ihmistä kuoli ja parikymmentä haavoittui ampumisessa homoklubilla Yhdysvalloissa

Yhdysvalloissa Coloradon osavaltiossa ainakin viisi ihmistä kuoli ja 18 haavoittui ampumisessa homoklubilla, kertoi poliisi sunnuntaina. Epäilty tekijä on poliisin mukaan otettu kiinni ja on hoidettavana sairaalassa.

Tiedotustilaisuudessa poliisipäällikkö Adrian Vasquez sanoi, että ampujan pysäytti kaksi sankarillista klubin sisällä ollutta ihmistä. Tekijäksi epäilty on 22-vuotias mies, jolla oli ilmeisesti mukanaan kivääri. Hänen uskotaan toimineen yksin, kertoi uutiskanava CNN.

Ampuminen tapahtui Colorado Springsin kaupungissa myöhään lauantaina paikallista aikaa. Viranomaiset saivat lukuisia hätäpuheluita alkaen kello 23.57, ja paikalle lähti joukkoja, sanoi Pamela Castro Colorado Springsin poliisista.

Viranomaiset eivät ole julkisesti spekuloineet ampumisen motiivilla, mutta tapahtumapaikka Club Q kiitti Facebook-julkaisussaan sankarillisia asiakkaitaan, joiden nopean reagoinnin vuoksi vihahyökkäys saatiin pysäytettyä.

Poliisin mukaan vielä on liian aikaista määrittää, oliko kyse viharikoksesta, mutta tätäkin mahdollisuutta tutkitaan, kertoi CNN.