Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Alfa TV:n toiminta loppuu, omistaja on jättänyt konkurssihakemuksen

Televisiokanava Alfa TV:n toiminta loppuu. Kanavan omistava Brilliance Communications Oy on jättänyt tänään konkurssihakemuksen Itä-Uudenmaan käräjäoikeuteen.

Asiasta kertoo Alfa TV:n uutiset.

Yhtiön hallituksen mukaan yhtiö maksukyvytön ja sen pääoma on menetetty. Yhtiöllä ei ole edellytyksiä hakeutua yrityssaneeraukseen.

Brilliance Communications oli käynyt eri sijoittajien ja omistajien kanssa neuvotteluita Alfa TV:n toiminnan jatkosta. Neuvottelut ovat päättyneet tuloksettomina.

Alfa TV oli järjestänyt viime vuonna osakeannin, jolla kerättiin kolme miljoonaa euroa lähinnä sisältöjen kehittämiseen. Myös Brilliance Communications järjesti samana vuonna osakeannin, jossa kerättiin uutta pääomaa lähes miljoona euroa.

Alfa TV:n ja sen omistajayhtiön rahat olivat kuitenkin toukokuussa jo loppu, kertoi Iltalehti.

Brilliance Communications ilmoitti syyskuussa aloittavansa muutosneuvottelut, jotka koskivat koko yhtiön henkilökuntaa. Perusteluna neuvotteluille oli ollut yhtiön heikko taloudellinen tilanne.