Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Pääkaupunkiseudun ruuhkat alkavat hellittää – Kehillä 1 ja 3 hajonneet raskaat ajoneuvot ruuhkauttavat liikennettä

Pääkaupunkiseudun liikenneruuhkat alkavat hiljalleen hellittää, kertoo tieliikennekeskus Fintraffic STT:lle. Ruuhkaisia paikkoja on kuitenkin vielä jonkin verran.

Kehä 3:lla liikennettä hidastaa itään päin kulkeville kaistoille hajonnut raskas ajoneuvo. Tieliikennekeskuksen mukaan liikenne kuitenkin kulkee yhtä kaistaa pitkin.

Myös Kehä 1:llä idän suuntaan kulkevilla kaistoilla on jumissa kolme raskasta ajoneuvoa, jotka ruuhkauttavat liikennettä.

Tieliikennekeskuksen mukaan ajoteillä on edelleen erittäin liukkaita paikkoja.

Liikenne kulkee jälleen Hämeenlinnanväylällä

Liikenne kulkee jälleen Vantaalla Hämeenlinnanväylällä etelän suuntaan kahta kaistaa pitkin, kertoo tieliikennekeskus Fintraffic STT:lle. Poliisi on paikalla ohjaamassa liikennettä.

Liikenne jumiutui iltapäivällä, kun kaksi henkilöautoa kolaroi Hämeenlinnanväylällä Kivistön liittymän ja Kehä 3:n liittymän välillä. Hätäkeskus sai ilmoituksen asiasta hieman ennen kello 14:ää.

Itä-Uudenmaan poliisi taas tviittaa, että Hämeenlinnanväylällä on sattunut useamman auton ketjukolari. Pelastuslaitokselta kerrotaan STT:lle, että noin 500 metriä etelämpänä kahden henkilöauton kolarista sattui viiden auton peräänajo.

Pelastuslaitoksen mukaan kukaan ei ole loukkaantunut onnettomuudessa vakavasti.

Pelastuslaitokselta sanotaan, että nyt ei kannata lähteä liikenteeseen, ellei se ole ehdottoman välttämätöntä.

– Ihan oikeasti nyt ei kannata lähteä liikenteeseen. Siellä kaikki liikenne melkein seisoo. Ja nyt kun liikennettä siirretään pikkuteille, niin se seisoo kohta sielläkin, sanoo Keski-Uudenmaan pelastuslaitoksen päivystävä päällikkö Jorma Alho.

Kehät 1 ja 3 edelleen ruuhkautuneita

Kehä 1 ja Kehä 3 ovat pahasti ruuhkautuneita, Fintraffic summaa pääkaupunkiseudun liikenteen tilannetta. Onnettomuuden raivaustyöt ovat vielä kesken Kehä 3:lla itään päin kulkevilla kaistoilla Hämeenlinnanväylän kohdalla ja liikenne on ohjattu yhtä kaistaa pitkin. Myös Kehä 1:llä ajokaistoja on vielä suljettuna itään päin.

Vaikka sankin lumisade alkaa olla ohi, uutta lunta on edelleen teillä ja se pöllyää liikenteessä.

Tieliikennekeskuksen mukaan tilannenopeus ja turvavälit on pidettävä asianmukaisina, ettei lisää onnettomuuksia tapahtuisi niillä tieosuuksilla, jotka eivät ole ruuhkautuneet.