Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kiinassa 17 ihmistä kuoli, kun rekka törmäsi hautajaisseurueeseen

Kiinassa 17 ihmistä kuoli ja 22 loukkaantui liikenneonnettomuudessa sunnuntaina maan itäosassa Jiangxin maakunnassa, kertoo valtion media CCTV. Sen siteeraamien paikallisviranomaisten mukaan onnettomuudessa loukkaantuneet on viety sairaalaan.

Suuronnettomuuden kerrotaan tapahtuneen Nanchangin piirikunnan alueella aikaisin aamuyöstä.

– Onnettomuuden syytä tutkitaan perinpohjaisesti, CCTV raportoi.

Paikallismedia Jimun mukaan onnettomuus tapahtui, kun rekka törmäsi hautajaiskulkueeseen. Jimun haastattelema nainen kertoi hautajaisseurueen olleen tienreunassa suorittamassa uhrausta jumalille ennen krematoriolle siirtymistä. Suurin osa onnettomuudessa kuolleista ja loukkaantuneista kuului hautajaisseurueeseen.

Onnettomuudessa henkensä menettäneen naisen aviomies kertoi Jimulle, että rekka ajoi läpi seurueen ennen pysähtymistään ruumisautoon.

Poliisi varoitti sumuisesta säästä

Tapahtuneen jälkeen paikallinen poliisi varoitti alueella ajavia sumuisesta säästä ja muistutti, että huono näkyvyys voi helposti aiheuttaa onnettomuuksia.

– Pyydämme teitä kiinnittämään huomiota sumuvalojen käyttöön... Hiljentäkää vauhtia, ajakaa varovasti, pitäkää turvaetäisyys edellä ajavaan autoon ja varokaa jalankulkijoita, poliisi tiedotti.

Liikenneonnettomuudet ovat Kiinassa yleisiä, koska liikenneturvallisuutta ei valvota tiukasti. Viime kuussa yksi ihminen kuoli moottoritiellä satojen autojen ketjukolarissa, jonka kerrottiin johtuneen sumun aiheuttamasta huonosta näkyvyydestä.