Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Elvis Presleyn tytär Lisa Marie on kuollut 54-vuotiaana

Yhdysvalloissa Elvis Presleyn ainoa lapsi Lisa Marie Presley on kuollut 54-vuotiaana, kertovat useat mediat.

Muun muassa sanomalehti Guardianin mukaan Presley joutui sairaalaan torstaina kotikaupungissaan Calabasissa Kaliforniassa. Julkisuudessa olleiden tietojen mukaan hän sai sydäninfarktin.

Kuoleman vahvisti medialle Lisa Marie Presleyn äiti Priscilla Presley.

– Joudun raskain sydämin kertomaan, että kaunis tyttäreni Lisa Marie on jättänyt meidät, sanoo Priscilla tiedotteessa Guardianin mukaan.

– Hän oli kaikkein intohimoisin, vahvin ja rakastavin nainen, kenet olen koskaan tuntenut. Pyydämme yksityisyyttä menetyksen käsittelyyn.

Lisa Marie syntyi Memphisissä Tennesseessä vuonna 1968. Vanhempiensa erottua hän muutti ensin äitinsä kanssa Los Angelesiin, mutta palasi myöhemmin isänsä Memphisin kotiin Gracelandiin. Lisa Marie oli vasta yhdeksänvuotias, kun Elvis kuoli vuonna 1977.

Myös Lisa Marie teki uraa laulajana. Hän julkaisi kolme albumia vuosina 2003, 2005 ja 2012.

Julkisuudessa viimeksi pari päivää aiemmin

Naimisissa Lisa Marie ehti olla elämässään neljästi. Ensin hän oli naimisissa muusikko Danny Keoughin kanssa vuosina 1988–1994. Tässä liitossa Lisa Marie sai kaksi lasta.

Erottuaan Keoughista Lisa Marie meni vain 20 päivää myöhemmin naimisiin laulaja Michael Jacksonin kanssa. Liitto kesti 18 kuukautta.

Vuonna 2002 Lisa Marie oli muutaman kuukauden naimisissa näyttelijä Nicolas Cagen kanssa.

Vuonna 2006 hän avioitui kitaristi ja musiikkituottaja Michael Lockwoodin kanssa. Tästä kymmenvuotisesta liitosta Lisa Mariella on kaksi tytärtä.

Lisa Marie oli avoin opiaattiriippuvuudestaan. Hän kertoi tulleensa riippuvaiseksi sen jälkeen, kun hänen kaksoistyttärensä syntyivät vuonna 2008.

Lisa Marie esiintyi julkisuudessa viimeisen kerran kaksi päivää sitten, kun hän osallistui äitinsä kanssa Golden Globes -gaalaan Los Angelesissa. Samana iltana näyttelijä Austin Butler palkittiin draamaelokuvan miespääosan palkinnolla nimiroolista Elvis-elokuvassa.