Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Useista rikoksista epäillyn Mika Moringin ja kadonneen naisen liikkeet tarkentuneet – poliisi toivoo silminnäkijähavaintoja erityisesti neljältä alueelta

Helsingin poliisi pyytää jälleen kansalaisilta vihjeitä useista rikoksista epäillyn Mika Moringin ja uhrin Katja Miinalaisen liikkeistä. Alueet, joilta vihjeitä pyydetään, ovat esitutkinnassa tarkentuneet ja epäillyn henkirikoksen tekoajaksi on tarkentunut 14.–25. elokuuta 2022.

Ensinnäkin poliisi toivoo silminnäkijähavaintoja Tammelasta 14.–21. elokuuta. Epäilty ja uhri ovat liikkuneet ainakin Teuro–Kuuslammi-alueella.

Tammelasta reitti on kulkenut Pihtiputaalle. Sieltä poliisi pyytää vihjeitä 21.–23. elokuuta.

Tämän jälkeen matka on suuntautunut Rovaniemelle, jossa on vietetty 24.–25. elokuuta. Havaintoja toivotaan erityisesti Rovaniemen pohjoispuolelta Kittiläntien lähettyviltä.

Poliisi kaipaa vihjeitä myös Muoniosta 25.–26. elokuuta. Aikaa on vietetty muun muassa Äkäslompolontien ja Aakenuksentien seudulla. Matka on päättynyt Helsinkiin, jonne epäilty on ajanut 26. elokuuta.

– Epäilty ja uhri ovat majoittuneet syrjäisillä alueilla, kuten metsäautoteillä, poliisin tiedotteessa kerrotaan.

He ovat käyneet myös huoltoasemilla ja ruokakaupoissa.

Silminnäkijähavaintoja toivotaan edelleen myös Moringin valkoisesta Audista.

– Poliisi ei voi toistaiseksi kertoa tapauksesta enempää, koska se voisi vaarantaa esitutkinnan, tiedotteessa todetaan.

Kaikki vihjeet pyydetään osoitteeseen vakivaltavihjeet.helsinki@poliisi.fi tai numeroon 0295 476 147 kello 8–16 maanantaista sunnuntaihin.