Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Virroilla herättiin tyrmistykseen: Joku katkaisi urheiluseuran ylläpitämän laskettelurinteen hissivaijerin – kymmenien tuhansien vahingot

Sisä-Suomen poliisilaitos tutkii Virroilla tapahtunutta törkeää vahingontekoa.

Pukkivuoren laskettelurinteen hissivaijeri katkaistiin perjantain ja lauantain välisenä yönä rinteen yläasemalla. Viimeinen työntekijä on poistunut rinnealueelta hieman ennen puoli yhdeksää perjantai-iltana, ja lauantaiaamun ensimmäinen työntekijä saapui paikalle puoli kahdeksalta.

Rinnetoiminta jouduttiin keskeyttämään vaijerin katkaisemisen vuoksi. Toimintaa järjestävälle taholle koituvat tapauksesta useiden kymmenien tuhansien eurojen vahingot.

Pukkivuoren laskettelurinne on kiekkoseura Virtain Kiekko-Karhujen ylläpitämä.

– Emme voi muuta kuin todeta, että olemme erittäin tyrmistyneitä, että joku haluaa tehdä tämmöistä ilkivaltaa, Pukkivuoren hiihtokeskuksen Facebook-sivulla kirjoitettiin lauantaina.

Päivityksen mukaan Pukkivuoressa liikkuvat ja viettävät aikaa omat virtolaiset lapset ja nuoret, mutta kyseessä on myös varmasti yksi suosituimmista talvisen Virtain matkailukohteista.

– Pukkivuoren tuotoilla on jo vuosia katettu Kiekko-Karhujen toimintaa ja siten mahdollistettu jääkiekon harrastaminen Virroilla. On sanomattakin selvää, että Pukkivuoressa olisi ollut nyt käsillä talven vilkkaimmat hiihtolomaviikot – tästä ilkivallan teosta aiheutuu meille merkittävät tappiot, somekirjoituksessa todetaan.

Sisä-Suomen poliisilaitos pyytää havaintoja tapahtuneesta tai Pukkivuoren alueella perjantain ja lauantain välisen yön aikana liikkuneista henkilöistä.

Havainnot voi lähettää osoitteeseen vihjeet.pirkanmaa@poliisi.fi. Vihjeet pyydetään otsikoimaan "Pukkivuori 17. 18.2.2023".

Myös Hiihtokeskus pyytää havaintoja oudoista kulkijoista Urheilukujalla tai Sipiläntiellä tai Pukkivuorenkadulla yön aikana. Ratkaisevasta vihjeestä luvataan maksaa myös tuntuva palkkio.

Hiihtokeskukselta kerrotaan tehtävän kaikkensa, että vaijeri saadaan vielä tälle talvelle kuntoon ja Pukkivuori taas auki.