Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

MTV: Ennätyshalpa kahvi sai tarjoushaukat liikkeelle – yllättävä appi nousi sovelluskauppojen suosituimmaksi

Ennätyshalpa kahvi on saanut tarjoushaukat liikkeelle.

MTV Uutisten mukaan kaikki sai alkunsa, kun vinkki Tokmannin sovelluksesta löytyvästä kahvikupongista jaettiin alkuviikosta Facebookin säästöryhmässä. Sovelluksen etukupongilla Pauligin Juhla Mokka -kahvia sai ostettua kahden euron hintaan. Tuotteen normaali hinta on tällä hetkellä noin kuusi euroa.

Kahvikuponki on ilmeisesti innostanut monet kuluttajat lataamaan Tokmanni-sovelluksen mobiililaitteilleen, sillä torstaina puoliltapäivin appi oli suosituimpien sovellusten ykkösenä sekä Google Play Kaupassa että Applen App Storessa. Näin siitä huolimatta, että MTV:n mukaan sovellus on virallisesti edelleen lanseeraamatta.

Moni Facebook-ryhmän tarjoushaukoista ehti ostaa kahvia tarjoushintaan, ennen kuin Tokmanni reagoi. Keskiviikkoaamuna sovelluksen mobiilikuponkeihin oli ilmestynyt teksti:

– Kylläpä tämä etukuponki on suosittu! Odotettua suurempi mielenkiinto yllätti meidät kaikki! Tämän vuoksi Juhla Mokan etukuponkitarjousta joudutaan rajaamaan 10 000 kappaleeseen.

Näin Tokmanni kommentoi

MTV Uutisten haastattelema Tokmannin sijoittajasuhde- ja viestintäpäällikkö Maarit Mikkonen vahvistaa, että etukuponkeja tarjoavaa sovellusta ei vielä ole edes lanseerattu.

– Se on ladattavissa kaikille, jotka sen löytävät, mutta emme ole sitä vielä lanseerannet tai enempää viestineet, Mikkonen kertoo MTV:lle.

Säästöryhmässä kommentoineiden Tokmannin työntekijöiden mukaan etukuponki olisi ollut tarkoitettu vain henkilökunnan käyttöön. Tokmannin markkinointi- ja viestintäjohtaja Veli-Pekka Ääri sanoo MTV:lle, että näin ei ole.

– Ajattelimme, että tokmannilaiset keskenään pilotoivat ja kokeilevat sitä ensin, emmekä pidä siitä mitään ääntä. Mutta sehän on tosiaan kaikkien ladattavissa sovelluskaupassa.

Nyt määrärajoituksen lätkäissyt Tokmanni pohtii seuraavaa asiaa: kuinka tarjoustavara saadaan riittämään.

− Yritämme hanskata tilanteen, Ääri kertoo MTV Uutisille.