Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Terhi Nevalainen Väli-Suomen Median toimitusjohtajaksi

Filosofian tohtori Terhi Nevalainen on nimitetty Väli-Suomen Median toimitusjohtajaksi. Nykyinen toimitusjohtaja Matti Pietiläinen siirtyy huhtikuun alussa Savon Sanomien päätoimittajaksi.

Nevalainen aloittaa tehtävässään 1. huhtikuuta ja jatkaa samalla nykyisessä tehtävässään Sunnuntaisuomalaisen tuottajana. Tehtävien kesto on vuoden 2024 loppuun ja niihin molempiin kuuluu myös optio vuodesta 2025.

Nevalainen on työskennellyt nykyisessä tehtävässään vuodesta 2019 alkaen. Sitä ennen hän on työskennellyt Sunnuntaisuomalaisen tomittajana ja erikoistoimittajana sanomalehti Karjalaisessa, josta hän on työkierrossa.

Nevalainen johti vuonna 2021 Mediatalo Keskisuomalaisen ja Karjalaisen yhteistä lehtiuudistusta.

Väli-Suomen Media on Keskisuomalainen Oyj:n tytäryhtiö. Yhtiö tuottaa sisältöjä sekä verkkoon että painettuihin sanoma- ja kaupunkilehtiin. Väli-Suomen Mediaan kuuluvat Keskisuomalainen-konsernin ja sanomalehti Karjalaisen yhteistoimitukset Uutissuomalainen, Teemasuomalainen ja Sunnuntaisuomalainen.

Korjattu 25.3.2025: Jutussa kerrottiin aiemmin virheellisesti, että Pietiläinen siirtyy myös Savon Median toimitusjohtajaksi.